MUHARREM USTA TRABZONSPOR MARKASINI YÜCELTECEĞİZ 
Haber : Ömer Altıntaş  / Muharrem Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzonsporu Dünya Kulübü yapacağım .Amatöre Önem vereceğim 50. Yılında Trabzonspor'u şampiyon yapacağım .Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Seçim öncesi konuştu.


MUHARREM USTA ;

2,5 sene öncede yine buradaydık. O günlere baktığımızda doğrusuyla yanlışıyla muhakeme ediyoruz. Bugün çok değerli bir kadroyla buradayız. geliyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. çeşitli sıkıntılarla mücadele ettik. 2010-2011 yılında elde ettiğimiz şampiyonluğu içimizden kimse sökemez. Trabzosnpo büyük bir marka. Trabzonspr dünyaya mal oldu ve dünya markası oldu. Trabzonspor u kadar değerli bir marka. Trabzon'umuzu bütünn güçlerimizi birleştirerek Trabzonspor'u şaşalı günlerine getireceğiz. Trabzonspor2u tekrar ayağa kaldıracağız ve 8. şampiyonluğa koşacağız.

Trabzonspor'umuz çeşitlei sorunlar içinde olabilir. Ekonomisi kötü olabilir. Bu camia bu yükün altından kalkar. Şampiyonluk hep birlikte başarılabilir. Buradan herkese başımız dimdik büyük bir özgüvenle haykırıyoruz. Bu yolculuk olağanüstü bir şekilde devam edecek. Kimse bizi Trabzon İstanbul diye ayırmaya kalkmasın. Of ta Maçka'da ,Sürmene'de, Araklı'da İstanbul'da Urfa'da bizim o nedenle bize her yer Trabzon diyerek konuşmasını sonlandırdı.