Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta Zorlu Grand Otelde yaptığı tanıtım toplantısı ile Yönetim Kurulu Listesini kamuoyuna tanıttı.

Muharrem Usta,Ömer Bülbüloğlu,Geçağa Meriç,Önder Bübül,Asım Örem,Okan Alemdaroğlu,Yiğit Oğuz Duman,Ahmet Çubukcu,Zeki Öztürk,Suat Şeni,İsmail Yüksek,Mehmet Yiğit Alp,Tuncay Bekiroğlu,Adem Beder,Nevzat Aydın,Gökhan Saral,Orhan İlArslan,Ali Rıza Egemen,Emre Aksoy,Özer Bayraktar ve Fatih Vardaloğlu olarak Yönetim Kurulunu açıkladı. 

Muharrem Usta tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor. Bu topraklar tekrar mavi kokacak ve tekrar ayağa kalkma zamanıdır diyorum. Milyonlarla birlikte yeniden yola koyulduk. Bütün Trabzonsporlular inansın ki tarihteki şanlı sayfalara yenilerini ekleyeceğiz. Bu yol çok değerli bir yol. Zor bir yol belki ama bu şanlı camia var oldukça hangi engellerle karşılaşırsak karşılaşalım bu başarılara ulaşacağımızın farkındayız. Belki zor durumda olmuş olabiliriz. Sportif olarak zor durumda olabiliriz. En önemlisi itibar olarak zor durumda olabiliriz. Tüm Türkiye’ye buradan sesleniyorum. Bizler zor şartlarda da olsan Trabzonspor’un gücü bizim içinde var olduğumuz sürece bayrakları sandıklardan çıkarın 50. yılda şampiyonluğa koşuyoruz sloganı ile yola çıktık. Başarı dışında hiçbir şey bizi sindirmemeli ve başka bir lüksümüz yoktur. Bundan dolayı Trabzonspor’umuz 50. Yıl hedefi ile bütün güçlerini birleştirerek hiçbir özelliğine bakmadan hepimizin sığındığı şemsiye altında bütün güçlerimizi birleştirerek Türkiye’ye haykıracağız.
Sporun dostluk ve kardeşlik için ne kadar önemli bir misyon üstlendiğini göstereceğiz. Bizim geleceğimiz muhteşem olacak. Biz 50 yıllık geçmişimize bakarak 150 yıllık geleceğimizi oluşturacağız. Bütün güç dengelerimizi derleyip toparlayan bir yönetim için yola çıktık. Şanlı tarihimizle birlikte yer alacağız. Gelecek yıllar için başarılı yıllar için bende mührümü basanlardandım diyenlerden olmak için, Trabzonspor’un şanlı tarihine en ufak bir leke sürmeden kongremizi yapacağımıza inanıyorum.

Bu yükün altından kimse tek başına kalkamaz. Trabzonspor camiasında binlerce insan var. Bizler onların sadece bir kısmıyız. Camiamızın yüzünü güldürmek için, itibarı yüksek ekonomisi güçlü başarıdan başarıya koşan bir Trabzonspor için sizlere sırtımızı dayayarak yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Usta’nın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri özgeçmişleri okunarak tek tek sahneye çağırıldılar.