MUHARREM USTA KURMAYLARI İLE BASIN ÖNÜNDE 
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır

 www.trabzonhaber24.com  Trabzonspor  Başkan Adaylarından Muharrem Usta bu sefer Basının karşısına Kurmayları ile beraber çıktı. Trabzon Zorlu Grand Otel'de gerçekleşen Basın Toplantısında Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Muharrem Usta Kurmayları ile Hedef Trabzonspor'u  50.Yılında Şampiyonluk parolası ile Bismillah dedi.

MUHARREM USTA'NIN İLK BEŞ YÖNETİCİSİ 

Dr.Ahmet Çubukcu, Orhan İlaslan,,Coşkun Bülbüloğlu,Suat Şen, ve Gencağa Meriç'i yanına alarak Basının karşısına çıktı.

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Muharrem Usta  Birlik ve Beraberliğin anahtarı Başarıdır . Bizde bunu gerçekleştirip Dünyaya Örnek Olacağız. Trabzon Kültür şehridir ama Öncelikle spor Şehridir. Küfürün ve Kötü Tezahüratın olmadığı Ailelerin Maçlara geldiği o günleri müjdeliyoruz. Hani bu ülkede ilk tel örgüyü de kaldıran Trabzonspor'du 
 
Kongre üyelerinde tek bir ricam olacak sakın olarak Muharrem beye Akrabanız olduğu için değil,Komşunuz olduğu için değil, Arkadaşınız söyledi diye değil sadece Trabzonspor için gelecek için Trabzonspor'u geleceğe taşıyabilecek olan Adaya oyunuzu verin .

Kongre Üyelerimize 5-6 Aralık'ta oy veririken Trabzonspor için Trabzonsporun geleceğine oy verin . Trabzonspor bir Dünya Takımıdır .Bizim markamız Dünyanın en ücra köşesinde bilinen markayız Trabzonspor Yöneticileri İstanbul'dan veya Dünyanın her yerinden olacak çünkü Trabzonspor Bir Dünya Markasıdır .