Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “BİZDE SENE HEP 2011”

Ak Parti Trabzon 27 dönem Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'da sonunda TFF'ye isyan etti.  Ayvazoğlu TBMM 'deki konuşmasında Trabzonspor'un verilmeyen çalınan hakları ,Çalınan 2011 Türkiye Şampiyonluk kupası ile Trabzon Halkının Milliyetçiliğine atıfta bulundu dikkat çekti. Ayvazoğlu etkileyici konuşmasını şöyle sürdürdü. 


Trabzonspor'la asla ayrı düşünemeyeceğimiz Trabzon halkı ve taraftarlarının takımına ve şehrine olan bağlılığının gereği olarak, özellikle son haftalarda takımımızın oynadığı müsabakalarda hatalı veya kasıtlı olarak verilen veya verilmeyen hakem kararlarına karşı doğal olarak şehir ve ülke genelinde yoğun eleştirel reaksiyon oluşmaktadır.

Trabzonspor’un Trabzonlular dışında sahip olduğu taraftar kitlesi kuruluşundan beri oynadığı temiz futbolun gücünü haksızlıklara karşı vermiş olduğu onurlu mücadele ile de tescillemesi ile oluşmuştur. Bu onurlu mücadele; kulübümüzün müzesine koyduğu ve koyacağı şampiyonluk kupasının da ötesinde tüm futbolseverlerin sempatisini kazanmaya talip olarak hakkı olmayana asla tamah etmeden ama hakkını da sonuna kadar savunarak yapılmaktadır.

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim." sözünü içselleştiren henüz lise çağındaki genç futbolcularımızın ve taraftarlarımızın, sahada sporun ahlâk çerçevesinde bir alan olmaktan çıkarılıyor olmasının ızdırabını yaşadıklarını görüyoruz.

Milli duyguları zirvede olan futbolcusundan taraftarına tüm Trabzonsporlular olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin temiz hafızasında nahoş izler bırakan böylesi tutumların TBMM çatısı altında Trabzon'un milletvekili olarak kabul edilemeyecek olduğunu ve futbolun eşit şartlarda oynanması ve sahada oynanan bir oyun olmaktan çıkıp sahaya oynanan bir oyuna dönüşmemesi gerektiğini vurguluyor ve "BİZDE SENE HEP 2011" diyorum.