Katar Büyükelçisi Akyazı Stadında Trabzonspor'a Üye Oldu Rozeti Taktı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Katar Büyükelçisi Salem Mubarek Al – Shafi , Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta,Ortahisar Belediye Başkanı CSGB  Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, DOKA Başkanı Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Akyazı Stadı Gezdi. Akyazı Stadında incelemelerde bulunan büyükelçi Shafi’ in neşeli ve samimi oluşu Dikkatleri çekti.

Fenerbahçe üyesi olan büyükelçi Şhafi  Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta tarafından Trabzonspor üyesi yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine Katar büyükelçi Shafı-i Böylesine ihtişamlı büyük stadı gördükten sonra bende Trabzonsporluyum. Trabzonspor’un ne kadar büyük olduğunu gezdiklerim ve duyduklarımla anladım. Bundan sonra Trabzonspor taraftarı olacağım bize her yer Trabzon.”' demesi dikkat çekti. Başkan Usta burada büyükelçiye stadın son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Büyükelçinin Trabzonspor'u ve Akyazı Stadı'nın ziyaret etmesinin amacı ise Katar Emir'inin Akyazı Stadı'nın açılışına katılmak için incelmelerde bulunmak üzere geldiği öğrenildi. www.trabzonhaber24.com İzleyicileirnin Canlı Yayın Sırasında Sorduğu Sorulara Başkan Usta Samimiyetle Cevap Verdi. 

MUHARREM USTA 
10 bine yakın kombinenin satıldığını açıklarken Akyazı Stadı’nın Ekim ayının son haftasında açılabileceğini vurguladı. Akyazı Stadı’nın gecikmesiyle ile ilgili Usta, Türkiye’de ilk kez kendini yenileyebilen bir çatı sisteminin yapıldığı ve çevresinde bulunan çelik konsol sisteminin sökülmesi uzun sürdüğünü vurguladı.Başkan Usta İşi sıkı Tutuyoruz Stadın İçerisindeki Viinçler ve Diğer Malzemeler Tahminen 20 Güne Stadın Dışına Çıkar ve Bizde Stadın Çimlenmesi ve Temizlik İşine geçeriz Ayrıca Usta Stadın İçinde Trabzonspor İhale harici Çok Güzel İşler Yapacak . Usta Stadın dışında ise Trabzon ve Çevre İllerin tüm halkının yaşam alanları yapılacağını söyledi .