GÖNÜLLÜ TRABZONSPOR PLATFORMU ERZİNCAN-TUNCELİ,SİİRT,BATMAN VE DİYARBAKIR'DA GÖNÜLLERE GİRDİ 
Trabzonspor renklerinden hediyelerden oluşan Atkı, Bere, Eldiven ve maskeler okullar ziyaret edilerek çocuklara dağıtıldı. Bu dağıtılan hediyeler çocukları sevindirdi.

Trabzon’dan Doğu illerine gidip koş günü küçük yürekleri ısıtan Gönüllü Trabzon platformu Kurucu Başkanı Kemal Abidoğlu ve Akçaabat Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Arslan Gümüşhane Erzincan,Tunceli,Siiirt ve Mardin’de çocukların gönlünde taht kurdu.

Mardin’de ise Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın katılımı ile devam edildi. Mardin Kızıltepe Bağrıbütün İlkokulu'nda bizden önceki Trabzonluların izlerini görmek bizleri çok mutlu etti. Bağrıbütün İlkokulunun Anasınıfını Trabzonhaber24.com Aditörü Gazeteci Ömer Altıntaş tarafından yapıldığını görmek bizi çok mutlu etti. 

Başkan Kemal Abdioğlu ve Engin Arslan’a gayretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan İbrahim Aydın  her ilde kendilerini yalnız bırakmayan Tunceli Nazimiye Kaymakamı Uğur Tutkan, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, Batman Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener ve Mardin Vali Yardımcısı Recep Aydın olmak üzere ayrı ayrı teşekkürlerimi sundu.

Konuşmasına devam eden Başkan Aydın, Gönüllü Trabzon platformu Kurucu Başkanı Kemal Abidoğlu ve Akçaabat Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Engin Arslan ile birlikte Mardin Kızıltepe İlçesi Bağrıbütün Köyü ve Akyazı Köyünde de çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Çocuklarımızın sevindirmekten mutlu olduk. İnşallah bundan sonra da çeşitli hediyelerle çocuklarımızı sevindireceğiz. Ben Trabzon’da bu kar fırtınada yola çıkıp çocuklarımız için buraya kadar gelen ,emeği geçen Gönüllü Trabzonspor Taraftarlar Platformu’na çok teşekkür ediyorum.” Dedi.