DİYARBAKIR'A TRABZONSPOR'LU GENÇLER İSTANBUL-ÜNİ TS ELİ DEĞDİ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

İstanbul'da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor'lular Derneği önderliğinde Trabzonspor'lu Üniversiteli öğrencilerin kendi aralarında çevrelerinden topladıkları bilgisayar, yazıcı, giyecek, temizlik maddeleri ile yüklü miktarda kırtasiye malzemesini Diyarbakır

İstanbul'da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği önderliğinde Trabzonsporlu Üniversiteli öğrencilerin kendi aralarında çevrelerinden topladıkları bilgisayar, yazıcı, giyecek, temizlik maddeleri ile yüklü miktarda kırtasiye malzemesini Diyarbakır’ın Sur ilçesi Karabaş köyü Şehit Hava Pilot Oğuz Yenen İlkögretim Okulu öğrencilerine ulaştırdılar. Nevruz gününe de denk gelen bu mutlu günde Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği bünyesinde de bulunan Arel Üniversitesi'nde okuyan Trabzonsporlu taraftarlardan Diyarbakırlı öğrenci Merve Okan, Üni TS'li arkadaşlarından köyündeki okula ve öğrencilere yardım edelim sözüne karşılık Arel Üni TS başkanı olan Serdar Sinan bu konuyu önce kendi okulundaki arkadaşlarıyla sonra da Üni-TS Birlik başkanı Emre Demirtürk ile konuşarak Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nin Başkanı İsmail Turgut Öksüz'ün de çok önemli katkısıyla yardım topladılar ve her zaman gençlerin yanında olan ve onlara yol gösteren, yardımcı olan hem Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek başkanı hem de İstanbul Trabzonsporlular Platformu başkanı da olan ismail Turgut Öksüz ile birlikte topladıkları yüklü malzemelerle Diyarbakır’a gittiler.Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz’ün Diyarbakır'da buluştuğu Trabzonspor eski futbolcusu olan Şehmus’un da genç Üni-TS'lilerle birlikte buluşarak Sur ilçesine giderek Karabaş Köyü'ndeki ilkokula yardımları ulaştırdılar. İstanbul'dan gelen ekibi Sur ilçesi Kaymakamı Dr. Memduh Tura ,Milli Eğitim Müdürü Ömer Aykanat ile 6 derslik ve 316 öğrenciye okul malzemeleri bilgisayar yazıcı giysi ve bol miktarda da Trabzonspor forması hediye edildi.
Diyarbakırlı üniversite öğrencisi olan ve aynı zamanda da Arel üniversitesinin Trabzonsporlular grubunun üyesi olan Diyarbakırlı Merve Okan’ın annesi Zehra, babası Mithat Okan’ın da başta çok duygulandığı bu konuda özellikle kuzeyin çocuklarının Nevruz günü Diyarbakır'daki bir okula bol miktarda araç gereç ve giyecek yardımı karşısında herkes çok mutlu oldu.Sur İlçesi kaymakamı Arel Üniversitesi gençlerinin grup başkanı Serdar Sinan’a plaket verdi. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde ilkokula yapılan bu yardım sonrasında Trabzonlu olan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret eden Kuzey Yıldızı Trabzponsporlular Dernek başkanı ve öğrenciler Trabzonspor forması hediye ettiler. Vali Aksoy, ” Trabzonsporlu üniversiteli öğrencilerin böyle önemli bir günde İlimizin Sur ilçesindeki bu yardım çalışmaları takdire şayan. Ve bu öğrencilerin başında ülkemizin büyük kulüplerinden Trabzonspor taraftarlarının bu sosyal paylaşım projeleri gurur verici. Tebrik ediyorum sizleri.”dedi.