Günebakış Gazetesi'nin haberine göre disiplinsizlikten taviz vermeyen teknik direktör Halilhodzic; Turgut ve Malouda’yı kadro dışı bıraktıktan sonra Constant’a da ilk uyarısını yaptı.

Halilhodzic, idmana geç gelen Constant’ı Rusya kafilesine almazken, kulüpten bu olayı kamufle için Constant’ın grip olduğu açıklaması yapıldı.

Trabzonspor’da Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic disiplinden hiçbir şekilde taviz vermiyor… İlk olarak yurt dışı kampında Turgut Doğan Şahin’in biletini kesen ve kendisine kulüp bulmasını isteyen Halilhodzic, daha sonra da Fransız oyuncu Malouda’yı kadro dışı bırakmıştı. Boşnak teknik adamın son olarak Gineli oyuncu Kevin Costant’ı da idmana geç geldiği için Rostov maçının kadrosuna almadı

Trabzonspor kulübü resmi internet sitesinden ise Constant’ın idmana geç geldiği için Rusya’ya getirilmemesini kamufle edilerek, “Gribal enfeksiyon geçiren Kevin Costant’ın tedavisi devam ediyor, ancak takımla birlikte Rostov’a gidemeyecek” açıklaması yapıldı.

Boşnak teknik direktörün takımda otoriteyi sağlamak için Rostov gibi kritik bir maç öncesinde disiplinden taviz vermemesi tartışılsa da ilkelerinden taviz vermeyişi takdirle karşılandı.