Samet Canbakkal 1 Mayıs Kutlaması Samet Canbakkal 1 Mayıs Kutlaması

Engellilere yönelik hayata geçirdiği Tebessüm Kahvesi’yle çok sayıda ödül alan Trabzonlu hemşehrimiz İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Trabzon’dan İstanbul’daki bir etkinliğe katılmak için gelen Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri  ile Özel Çocuklar,Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ve yönetim kurulu üyeleri ile Özel çocukları makamında misafir etti.

Başkan Türkmen’e misafir perverliği için teşekkür eden grup ayrıca Üsküdar’da engelli bireyler için yapmış olduğu yüzlerce güzel hizmetler adına teşekkür etmeyi unutmadı. 
IMG_1008

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır; Biz Trabzon’dan geldik, sizi görmeden dönmeyiz,  hic bir şey istemiyoruz  diyen Muradiye Dilek başkanımı kırmadı.  Oyle başarılı bir şehir ki "ÜSKÜDAR "özellikle, özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleri için yapılan çalışmalar. Bütün ailelerimizden sanki "ÜSKÜDAR"a yerleşmek istiyoruz "diye sesler yükseldi.  Özel misafirleriyle tek tek ilgilenen,  yoğun proğramında bizlere vakit ayıran kıymetli Başkanımız Sn Hilmi Türkmen’e çok teşekkür ederiz. 
IMG_1010IMG_1005IMG_1006IMG_1007IMG_1008IMG_1012-1

Editör: Haber Merkezi