SÜLEYMAN TOMAÇ'' HAYIRLARIMIZ DEVAM EDECEK''

Yarın Perşembe günü Trabzon Valiliği ile KANCIOĞLU şirketleri sahibi Mehmet Ali Kancıoğlu adına vekaleten Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi MHP grup başkan vekili Süleyman Tomaç arasında imzalanacak protokolle Sürmene Engelliler ortaokulu yapım işi başlamış olacak.
Süleyman Tomaç bugünkü Büyükşehir Belediye Meclis açılışında yaptığı konuşmada, Daha önce İstanbul’da görüştüğümüz hayırsever iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu'na vekaleten, Trabzon’un Sürmene ilçesinde engelli kardeşlerimize kazandıracağımız Engelliler ortaokulunun protokol antlaşmasına Perşembe günü imza atacağım için mutluyum.
Gönül isterdi ki bu imzayı engelliler gününe denk getirebilseydik. İnşallah bu proje ilk olacak ve gerisi gelecek. Tomaç konuşmasında başta KANCIOĞLU şirketlerinin sahibi hayırsever iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu ve hayırsever diğer iş insanlarını hayırla andıktan sonra bu projeye katkısı bulunan başta MHP meclis üyelerine, Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün beye, meclis üyesi Mustafa Yaylalı beye ayrı ayrı teşekkür etti. NHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tomaç'tan sonra söz alan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ;

RAHMİ ÜSTÜN ''SÜRMENE ENGELLİLER ORTAOKULU BÖLGEYE HİZMET EDECEK
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısındaki konuşmasında ; Hayır sever İş İnsanı Mehmet Ali Kancıoğlu tarafından Sürmene'de yaptırılacak olan Engelliler Orta Okulu Sürmene ,Çaykara,Of.Dernekpazarı,Hayrat,Köprübaşı,Araklı ve Arsin ilçelerindeki Engelli kardeşlerimize hizmet vereceğini belirterek Engelliler Orta Okulu'nun önemine vurdu yaptı.  
Üstün konuşmasının devamında ;Trabzonlu hayır sever İş İnsanı KANCIOĞLU Şirketlerinin sahibi sayın Mehmet Ali kancioğlu'na Sürmene'mize yapacak olduğu Engelliler Ortaokulu için Sürmeneliler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Başkan Üstün ayrıca Engelliler Orta Okulu'nun Sürmene'ye kazandırılmasında yoğun mesai harcayan Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya beye,Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Süleyman Tomaç beye ,Projede emeği geçen Mustafa Yaylalı ve Ufuk Hoş beye,Milli Eğitim Bakanlığı çalışanları ile Sürmene Milli Eğitim Müdürlüğü personeline şahsım ve Sürmeneli hemşerilerim adına sonsuz teşekkür ederim . Allah hayırlarını kabul etsin .