AK Parti Yönetimine Trabzon Damgası
 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Ak Parti bu gün Ankara Arena'da Genel Başkanını seçerken bir taraftan da Parti Yürütme organlarını da Seçti.  AK Parti Kongresinde Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu ,Av.Salih Cora,Mehmet Muş,berat Albayrak ,Aziz Babuşcu Ak Parti MKYK 'ya ve  Zonguldak milletvekili Huseyin Özbakır parti üst kuruluna girmeyi Başaran Trabzonlu siyasetçiler . 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,İstanbul Milletvekili Trabzon Dernekpazarlı Berat Albayrak  ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Trabzon Sürmeneli Mehmet Muş Merkez Karar Yürütme Kuruluna ,İstanbul Milletvekili Trabzon Akçaabatlı Aziz Babuşcu Genel Merkez Parti İçi Hakem Kuruluna ve  bir diğer Hemşerimiz Sürmeneli Zonguldak Milletvekili Huseyin Özbakır ve son olarak Erol Kaya da MKYK'ya seçilmeyi başardılar. Böylelikle yine Ak Parti Kongresinee Trabzon Damgası Vurulmuş oldu. 

Parti yönetiminde yeni isimler var, bir önceki 50 kişilik MKYK'dan 24 isim listede yer bulamadı. Yeni listeye Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Mehmet Ali Şahin, Mevlüt Çavuşoğlu, Cemil Çiçek, Bülent Gedikli, Ömer Çelik, Recep Akdağ giremedi.