AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, evliliğin ilk adımı olan nişan töreninde gençleri yalnız bırakmadı.

Sürmene'nin eski esnaflarından olan Yaşar Uzun'un kızı Hülya Uzun ile Fazlı Furuncu'nun nişanına katılan Üstün, gençlerin bu özel ve güzel gününde hem yanlarında oldu hemde nişan yüzüklerini taktı. Yüzük takma esnasında çifte evlilik yolunda atılan en büyük adımlarında mutluluklar dileyen Üstün, "Evlilikte en önemli şey saygıdır. Karşılıklı saygı herşeyin başlangıcı, bir birlikteliğin, evliliğin temelidir. Birbirinize olan saygınızı asla kaybetmeyin. Unutmayın ki saygı sürdükçe sevgi de büyüyerek sürer. Saygının aksadığı yerde sevgi de azalmaya, körelmeye başlar. Sizlere bir ömür mutluluklar dilerim. Sakın ha birbirinizi üzmeyin." şeklinde konuştu ve kurdeleyi kesti.

Nişan törenine Rahmi Üstün'ün yanı sıra Sürmene'nin önde gelen siyasetçilerden MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz, Yeniay Belediye Başkanı İbrahim Sedef, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali katıldı.

Ayrıca takılan yüzüklerin ardından Hülya Uzun'un babası Yaşar Uzun, AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'ü ve MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz'ı sahneye, pasta kesme törenine davet etti. Bu esnada genç çift ile fotoğraf çekilen belediye başkan adayları sahneden ayrılırken ise birbirlerinin elini tutarak bir nevi yapılan her şeyin Sürmene için yapıldığını belirttiler, Sürmene'ye birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com