Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak”


Trabzon Barosu Başkanı Av. Duygu KELEŞ AYDIN, Trabzon Tabip Odası Başkanı Yaşar Kibar GÜVEN, Diş Hekimleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Önder TAŞAN, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Özlem UĞURBAŞ ARSLAN ve TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Başkanı H. Ebru ÇOLAK, Trabzon Tabip Odasında bir araya gelerek protokolü imzaladılar. 
Akademik Odalar bu birliktelik ile; çalışan meslek sahibi kesimlerini temsil eden meslek örgütlerinin/odalarının paylaştığı ortak değerleri geliştirmeyi, dayanışma ve güç birliği ile daha kapsamlı çalışmalar yaparak Trabzon’a faydalı hizmetler üretmeyi, şehrimizi bir dostluk ve kardeşlik anlayışı ile kaynaşmış bir kent kültürüne ulaştırmayı, sağlıklı insan, sağlıklı toplum, sağlıklı kent ve sağlıklı çevre hedefi ile bütünleştirmeyi, toplumun sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmayı amaçladıklarına ilişkin birliktelik tüzüğünü imza altına aldılar.

9518320C 7258 49C9 82D2 104515Ec15Bd
Kurulan birlikteliğin ilk dönem koordinatörlüğünü Trabzon Barosu üstlenmiş olup Baro Başkanı Av. Duygu KELEŞ AYDIN “Bu birlikteliğin oluşumu için büyük emek sarf eden ve ilk dönem koordinatörlüğünü Baromuza tevdi eden kıymetli başkanlarımıza Baromuz ve şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Şehrimiz ve ülkemiz adına çok kıymetli projeler ve organizasyonlara vesile olacağına inanıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi