Kurul Başkanı Ahsen Aydın, dünya genelinde yaşlı nüfusun hızla arttığına ve bu durumun beraberinde çocuk ve hasta bakımına olan talebin arttığına dikkat çekti.

087ee911-6b66-418b-a8b7-028bd5cdd90b

Kursa katılan kadınlara yönelik olarak, sadece bakım konusunda değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli programlar uygulanacağını da açıklayan Aydın, bu sayede katılımcıların çok yönlü bir şekilde yetişmelerine katkı sağlanacağını ifade etti.

Başkan Ekim’den 19 Mayıs Mesajı Başkan Ekim’den 19 Mayıs Mesajı

Başvuru sürecine dair detayları içeren bilgilerin yer aldığı başvuru formunun 12 Ocak 2024 tarihine kadar doldurulması gerektiğini belirten Aydın, kadınların bu değerli fırsatı kaçırmamaları için başvurularını beklediklerini ifade etti.

TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu'nun düzenlediği bu kursun, toplumda yaşlı, hasta ve çocuk bakımına yönelik nitelikli elemanlar yetiştirerek istihdam alanlarını artırması, aynı zamanda kadınların sosyal ve ekonomik açıdan güçlenmelerine katkı sağlaması bekleniyor.

Öte yandan “Hasta, yaşlı ve çocuk bakımı” kursuna katılmak isteyen kadınlar, (…..) linkini doldurarak başvuruda bulunabilirler.

Editör: Ömer Altıntaş