Sürmene'ye Yeni Modern Emniyet Müdürlüğü 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün girişimleri ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Tensipleri ile Sürmene Adliye Binası yanına Yeni Modern Emniyet Müdürlüğü binası yapımı onaylandı. 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Emniyet Müdürlüğü için Yeni Adliye Binası yanında Emniyet Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Başkanlığına 1170 Metre Kare Arsa verdi. Sürmene'ye yapılacak Yeni Modern Emniyet Binasından sonra Şehir merkezindeki eski  Emniyet Binası Yıkılacak ve arsası Sürmene Belediyesinin olacak. Yıkılan Emniyet Binasının yanındaki Orman işletme Müdürlüğü ve Arkasındaki boş arsa da Sürmene Belediyesi tarafından alınarak Sürmene'ye muhteşem bir alan kazandırılmış olacak. Sürmene Belediyesinin yapmış olduğu Modern Projede ise Sürmene'nin 100 Yıllık Otopark İhtiyacını karşılamak için ilk adım atılacak . Sürmene'ye 600 Araçlık Modern Kapalı Otopark kazandırılırken Üzerine ise Modern bir Belediye Binası ile Hükumet Konağı yapılacak. Yeni yapılacak olan Modern Sürmene Belediyesi ve Hükümet Konağı Binası ile Sürmene'ye kazandırılacak olan yeni Modern Şehir Meydanı çok konuşulacak. Mevcut Belediye Binası Sürmene'nin ilk Müzesi olacak. Eski Hükumet Konağı ise Sürmene Çaykur Çay Fabrikası ile birlikte  Üniversite ve Yurt binası yapılması için Karadeniz Teknik Üniversitesine verilecek . Çaykur Çay Fabrikasına Şehir Dışında yer tahsisi için gerekli çalışmalar yapılıyor. 

 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN SÖZ VERDİK DEĞİŞİM DEVAM EDECEK 


Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Seçim beyannamemde olduğu üzere Sürmene'de 100 Yıllık değişime imza atmak için var gücümüzle Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nunda sonsuz destekleri ile çalışıyoruz. Başkan Üstün Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Sürmene Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte tam bir ahenk içinde ilçemiz için çalışmaktayız çok yakında Sürmene'deki değişimi halkımız fark etmeye başlayacak bunu seçim yaklaştı diye demiyorum  ,devletin işi her zaman ağır ilerliyor biliyorsunuz buna rağmen yılmadan bıkmadan bu yola baş koyduk. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ,Orman Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'ın özel çabaları ile halkımıza verdiğimiz Doğal Gaz Sözümüzü de yerine getirmekteyiz şehir merkezimizde Doğalgaz Döşeme işimizi bitirerek Parke döşeme işimizi de bitirip nasipse sokaklarımızı yıkamaya başladık yaza hazırlığımızı yapmaktayız. İnşallah Ağustos Ayında İlçemizde Doğalgaz evlerde kullanılmaya başlayacaktır.