Flaş Flaş Trabzon'un 5 İlçesinin Doğalgaz İhalesi Yapıldı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com


 Trabzon'un evladı  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Doğalgaz için Trabzon'un 5 İlçesine verdiği sözü tuttu.  Albayrak İlk Olarak Beşikdüzü ilçesi Doğalgaz Botu Hattını 20 Mayıs'ta İhaleye Çıkartmıştı, . İhaleye Edilen diğer beş ilçe'de 2017 Yılının sonlarına doğru Doğalgaz Boru Hattı,Kamulaştırma ,Etüt ,Harita,Arazi Kamulaştırması yapılacak. 

HANGİ İLÇELERİN DOĞALGAZ İHALESİ YAPILDI 
Sürmene ,Araklı,Arsin,Yomra,Vakfıkebir İlçelerinin Doğalgaz İhaleleri yapılarak yer tesliminden sonra İlk Kazmalar vurulacak. Konu ile ilgili görüştüğümüz Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ; 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN ; 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Şehrimizin Evladı Sayın Berat Albayrak Halkımıza ne söz vermişse o Sayın Bakanımız Berat Albayrak Sürmene İlçemizde ve diğer ilçelerimizde halkımıza verdiği sözün gereğini yapmış olup inşallah yıl sonuna kadar yer Teslimleri yapılarak Doğalgaz İletim Hattının döşenmesine başlanacaktır. İlçemize Doğalgaz Geldikten sonra şehrimizde daha temiz bir hava oluşacak hastalarımız rahatsız olmayacak ayrıca Ormanlarımız yakacak için artık kesilmeyecek daha fazla oksijenimiz olacak Topraklarımızda erozyon olmayacak dedi. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a şahsım ve Sürmene Halkı Adına çok çok teşekkür ediyorum Örnek bir şehir olan Sürmene daha yaşanabilir daha temiz bir şehir olacak dedi.