Başkanı Üstün Sürmene İçin 2 Dev Yatırıma İmza Attı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Bir süredir üzerinde çalışılan, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün başta olmak üzere ilçe olarak özellikle Yüzme Havuzu ve Sosyal Bilimler Lisesi projeler için teyakkuza geçen Sürmene'de iki önemli yatırımın ihalesi sonunda tamamlandı.

SÜRMENE'YE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ;Sürmene Sosyal Bilimler Lisesi ve Kapalı Yüzme Havuzu için ihale yapıldı. 2018'in sonuna kadar bitmesi beklenilen Sürmene Sosyal Bilimler Lisesi ve Kapalı Yüzme Havuzu için Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün 'Sürmene'yi bir süredir yoğun uğraşlar verdiğimiz Kapalı Yüzme Havuzu ve Sosyal Bilimler Lisesi'ne kavuşturacağız. İhalesi tamamlanan iki proje için artık gün sayacağız. Sürmene'de yüzme havuzu için kimsenin Trabzon'a kadar gitmesine gerek kalmayacak. Ciddi sayıda öğrenci, hocalarıyla birlikte Trabzon'a kapalı yüzme havuzuna gidiyordu. Belediye olarak biz de desteğimizi veriyorduk fakat artık saatleri yollarda geçirmek zorunda kalmayacaklar. Kapalı Yüzme Havuzu Sürmene'ye çevre ilçelerden de talebin olmasını sağlayacak ve Sürmene'ye değer katacak. 

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 18 İLÇEDEN SADECE SÜRMENE'DE 
Başakn Üstün; Trabzon Merkezde olan , 18 İlçeden sadece Sürmene'de Yapılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi'ne gelince; öğrencilerimiz il merkezine yahut çevre illere gitmek zorunda kalıyordu. Bu zorunluluğu ortadan kaldırmış olacağız. Sosyal Bilimler Lisesi de yine çevre il ve  ilçelerden talep görecektir ve Sürmene'nin eğitimde marka olması yolunda ilçemize ivme kazandıracaktır. Cumhurbaşkanımızın da talimatları doğrultusunda ilçemizde eğitime büyük bir önem veriyoruz. 2018 yılının sonunda inşallah iki projenin de açılışını yapmış, faaliyete geçirmiş olacağız. Sürmene'miz için hayırlı olsun.' şeklinde açıklama yaptı