BAŞKAN ÜSTÜN 20 YILDA YAPILAN HİZMETİN 4 YILDA 20 KATINI YAPARAK REKOR KIRDI 
Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  
Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Sürmene'de yol yapımı, Betonlama ve Asfaltlamada rekora koşuyor. Üstün,20 yılda yapılamayanın 20 katını yaparak guinness  rekorlar kitabına girmeye aday. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Halka hizmet hakka hizmettir diyerek girdiği Belediye Başkanlığı seçimlerini ezici üstünlükle aldıktan sonra Sürmene Halkına verdiği sözleri tek tek yerine getirdi. Kurban Bayramı dolayısı ile Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye Meclis Üyelerinide yanına alarak Mahalleleri tek tek dolaşan ve o arada yapılmakta olan Sanat yapıları, yol betonlama ve Asfaltlama yapılan Yolları da kontrol eden Başkan Üstün ,Aşağıovalı ve Yukarıovalı Mahallesinde Yol betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.
BAŞKAN ÜSTÜN 20 YILDA YAPILANIN 20 KATINI YAPTIK 
Başkan Üstün Sürmene 37 Mahalleden oluşmakta Mahallelerimizde yaşayan halkımıza seçildiğimiz zaman söz vermiştim hem yeni yollarını yapacaktık hemde mevcut yollarını betonlayacak veya Asfaltlayacaktık tabi imkanlarımız nispetinde verdiğimiz tüm bu sözleri tek tek yerine getirdik . 20 Yılda Sürmene ve Mahallelerine yapılan Beton ve Asfalt yolun 20 katını Bakanlarımızın,Milletvekillerimizin,Valimizin ,Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve İl Başkanımızın desteği ile biz yaptık ama bu yeterlimi bizce yeterli değil daha fazla hizmet daha modern bir şehir olmak için halkımızla el ele verip çalışmaya devam edeceğiz. 
AŞAĞIOVALI MAHALLE MUHTARI BAYRAM BALCI 
Sürmene Belediye Başkanımız sayın Rahmi Üstün'e Aşağı Ovalı Mahalle Halkım adına çok çok teşekkür ediyorum her darlandığımızda yanımızda oldu. Balcı,bende Başkanımız Rahmi Üstün bey ile aynı dönemde seçildim çok iyi biliyorum bundan öncesi yatırımları Mahalle olmamıştık köy'dük o zamanlar hizmet almak için Muhtarlarımız Ankara yollarında perişan oluyordu. Şimdi şükürler olsun Sürmene Belediye Başkanımız Benim olduğu gibi tüm mahalle muhtarı arkadaşlarımın çözüm ortağı nerede bir eksiğimiz var gidiyoruz anında müdahale ettiriyor. Başkan Üstün Mahallemize hem ham yol ve sanat yapıları hemde eski yolların sanat yapıları ,beton kaplanmaları veya Asfalt kaplanmaları konusunda Mahallemize çok büyük yatırım yapmıştır Allah razı olsun . 
YUKARIOVALI MAHALLE MUHTARI YUSUF HAYRİ
Mahallemizde Betonlama ve Asfaltlama işlemi bir plan dahilinde devam etmekte Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yukarı Ovalı Mahalle Halkı adına teşekkür ediyorum dedi