Araklı Pazarcık Turizm Merkezine 3 Yıldızlı Otel 

Trabzon’un Araklı ilçesi Pazarcık mevkinde bulunan turizm merkezine 3 yıldızlı otel inşasına başlanıldı. Belediye Başkanı Recep Çebi, Meclis üyelerinden Alican Gümüştaş, Hasan Çebi, Mimar Gökmen Yılmaz ve yatırımcı Adem Aygün otelin yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Trabzon’un 41. turizm etkinliklerinin düzenlendiği Pazarcık Turizm Merkezinde doğal yapı bozulmadan turizmcilerin ilgisini çekmek maksadıyla çalışmalar gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Recep Çebi Pazarcık Turizm Merkezine giden yol güzergahında bulunan tarihi ve doğal tüm güzellikleri ön plana çıkartmak için çalışmalar başlatmıştı. Bu güzergahta bulunan tarihi hanlar, köprüler ve şelalelere Arapça, Türkçe ve İngilizce tabelalar yerleştirildi.

Pazarcık Turizm Merkezine gidene kadar ziyaretçileri güzel bir doğa şöleni bekliyor. Başkan Çebi bu mevkide bulunan doğal güzellikleri ön plana çıkartmak için tüm çalışmaları gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra özellikle bu güzergahta bulunan Araklı-Dağbaşı 44 km’lik Bayburt yolunun yapılmasının oldukça elzem olduğunu belirten Başkan Çebi bu hususta gerekli tüm temaslarda her daim bulunduklarını belirtti.