Kalabalık bir grup ile parti binasına gelerek, müracaatını yapan Tekataş, iş hayatının 25 yıllık sürecinde Elazığ’ı ileriye taşımak için büyük gayret gösterdiğini söyledi.

IMG_0048-1

Tekataş yaptığı açıklamada, “1974 doğumluyum ilk, orta, lise tahsilimi Elazığ’da tamamladım. Yine 1993 yılında girdiğim Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldum. Bu dönem içerisinde yine Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Fakültesinde Pedagoji Eğitimimi tamamladım. Daha sonra başka bir alana geçerek 100.Yıl Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansımı tamamladım. Eti Krom A.Ş genel müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi ve Kontrol Mühendisi olarak görev yaptım. Oranın özelleşmesine müteakip İller Bankasında yine Jeoloji Mühendisliği görevime, Proje Mühendisliğine, Yapım Mühendisliğine devam ettim. 2011 yılında Proje ve Şehircilik Müdürlüğüne atandım. Bu görevi de 1.5 yıl yaptıktan sonra Proje ve Mekânsal Planlama yani İmar Müdürlüğü görevini yürüttüm.2014 yılında yine İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğüne atandım. Bu görevi de 3.5 yıl yaptıktan sonrada Van Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevine getirildim. Yaklaşık 2 yıl burada görev yaptıktan sonrada Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Başkan Murat Zorluoğlu’nun kendisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi adayı ve sonrada Büyükşehir Belediye Başkanı oldu yine daveti üzerine Trabzon’a gittik. Trabzon’da da Trabzon Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevini, istifa ettiğim düne kadar devam ettirdim” dedi.

IMG_0045

TEKATAŞ: GÖNÜLLERİNİZE GİRMEYE TALİBİM

İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü

Tekataş, bu güne yaptıklarının yapacaklarının teminatı olacağını kaydetti.

Tekataş, “Cumhurbaşkanımız riyasetinde, darbecilere, vesayetçilere siyasi ve sosyal planlar yaparak ülkemizi diz çöktürmeye çalışan bütün dış mihraklara karşı siz değerli hemşehrilerimle daha etkili bir şekilde mücadele etmek için talip oldum. 2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşte özelde lider il genelde ise lider ülke olma adına bu davaya omuz vermek için bu göreve talibim. Ben gerek eğitim gerekse iş hayatımdaki 25 yıllık müktesebatımı bu şehrin ileriye gitmesine katkı sunmak için göreve talibim. Ben aziz şehrimizde yaşama sebeplerini arttırmak için bu göreve talibim. Her yerde olmak için bir gönüle girin diyor Hz. Mevlana çünkü sevenler sevdiklerini gönüllerinde saklarlar. Ben gönüllerinize girmeye talibim. Hülasa Elazığ’da, Malatya’da, Bingöl’de, Tunceli’de, Van’da, Trabzon’da yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyor. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum sağ olun var olun” dedi.

IMG_0046-1

YILDIRIM: BİZLERE YOL ARKADAŞLIĞI NASİP ETSİN

Tekataş’ın müracaatını kabul eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin değerler üzerine siyaset yaptığını ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Bir dava hareketi olarak kabul ettik ve bu ülkeye hizmet etme aşkıyla 23 yıl önce yola çıkmış bir lider ve ekibiyle birlikte buraya kadar geldik. Sizlerin de bildiğiniz üzere AK Parti değerler üzerinden siyaset yapar. Kimlikler ve kişilikler üzerinden siyaset yapmadık onlara da reddi olarak ortaya çıktık. Biz hep bir şey söyledik. Dedik ki; Buradan sonrasını yürümeyeceksek buraya kadar niye yürüdük. Bizim başarımız sürekli güncellenerek geldi Allah’ın izniyle daha nice başarıları da bu başarı hikâyelerimize katarak yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Dünya’nın gıpta ile baktığı bir lidere sahibiz Allah onun ömrünü uzun etsin. Bizlere de yol arkadaşlığı nasip etsin. Bugün ilk açıklamamızı çok değerli Başkan Aday Adayı olan “Ali Tekataş” Bey’le yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

IMG_0049-1IMG_0047-1

Editör: Haber Merkezi