MUAYTAHAİ AVRUPA ŞAMPİYONASINA TRABZON DAMGASI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Araklı Atak Spor Okulundan Murathan Aydin Rus Rakibini Yenerek MUAYTAHAİ AVRUPA Şampiyonu Olurken Okan Demir'de Avrupa Üçüncüsü olmaya hak kazandı. Çaykara'dan Seher Soylu Rakiplerini yenerek Şampiyon Olmasına rağmen Yabancı rakibi olmadığı için Milli Olamadı.Murathan Aydın Araklı Spor Atak Spor Okulu Antrönerlerinden Yücel Derya'nın Öğrencisi .Sürmene Gençlik Spor Kulübü sporcularından Zeyna İleri Antrenörü Cemal Sancak Yönetiminde Avrupa Muaytahaı üçüncüsü oldu. Antalya'da On altı ülkenin katıldığı Avrupa Kupası Şampiyonasına toplam dört yüz sporcu katıldı. Büyük bayanlar 60 kg’da üçüncü olan Sürmene Gençlik Spor Kulübü öğrencisi millilik unvanı aldı. Antalya’da düzenlenen Avrupa Muaytahaı Avrupa Şampiyonası’na Fransa, Yunanistan, Rusya, Lübnan, Çekoslovakya, Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Ermenistan, İşviçre, Bulgaristan, Nepal gibi ülkeler katıldı. Dört gün boyunca devam eden Avrupa Şampiyonası’nda Trabzon’u Sürmene ve Araklı ve Çaykara ilçeleri temsil etti. Trabzon ilçeleri toplamda beş sporcu ile turnuvaya katıldı. Sürmene Gençlik Spor Kulubü’nden 60 kg büyük bayanlardan Zeyna İleri sıkletinde Avrupa üçüncüsü olarak Sürmene ilçesine yeni bir millilik unvanı kazandırdı.

SÜRMENE GENÇLİK SPOR OKULUNDAN CEMAL SANCAK 
Sürmene Gençlik Spor Kulübü Hocası Cemal Sancak amacımız Sokakta boş gezen Genç bırakmamak Artık çıta yükselmiştir Sürmene'ye bir milli daha gelmiştir .Kızımız Üniversite hayatı boyunca 1200 TL Maaş Alacaktır bunu gören ve duyan gençlerimizde Sürmene Gençlik ve Spor Kulübü'ne gelip Spor Yapmaya başlayacak Sürmene gençlik spor kulübü antrenörü cemal sancak Sürmene gençliğini milli yapacağım,
herkes maaş alacak dedi. 

ARAKLI ATAK SPOR OKULUNDAN YÜCEL DERYA 

Araklı Atak Spor Okulu Hocası Yücel Derya Amacının Araklı Gençliğini daha ileri yerlere getirmek boş zamanlarını daha güzel değerlendirmelerini sağlamak kötü alışkanlıklardan kurtarmak ,Sokaklardan Spor salonlarına çekmek olduğunu ifade etti. Yücel Derya gençlerimiz çok akıllı ama bu akılı iyi yolda kullanmalarını sağlamamız gerekir daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak bizlerin görevi gelecekte hem kendilerini savunacaklar hemde spor yapıp aile bütçelerine katkı yapacaklar milli olan Sporcularımız Üniversiteye imtahansız girecek okudukları süre her ay 1200 TL Maaş alacaklar dedi.