Çarşıbaşı İlçesinde yapılacak olan Modern futbol sahasının Zemini Hibrit Çime Dönüştürülmesi,750-1000 Seyirci Kapasiteli Tribün,Aydınlatma,Kulüplerinize Soyunma ve Malzeme Koyma Depoları,Elektronik Skorbort,Kapalı Spor Salonunun İç,Dış ve Zemin Tadilatı,Drenajların Yapılması,Stat Girişinin Düzenlenmesi ve Çevre Düzenlemelerini Kapsayan Yaklaşık 5 Milyonluk Yatırım Öngörülen İhale İçin Ödenek Aktarımı Gerçekleşti. 2 ay içinde ihale edilecek olan futbol sahası en kısa zamanda bitirilecek . 

Söz konusu Futbol sahasının ihale aşamasına getirilmesi sonrası Çarşıbaşı'nın MHP'li Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman Cumhur İttifakı adına şu açıklamayı yaptılar. 

İlçe Stadımızı Yeniliyoruz.Sahamızın Zemininin Hibrit Çime Dönüştürülmesi,750-1000 Seyirci Kapasiteli Tribün,Aydınlatma,Kulüplerinize Soyunma ve Malzeme Koyma Depoları,Elektronik Skorbot,Kapalı Spor Salonumuzun İç,Dış ve Zemin Tadilatı,Drenajların Yapılması,Stat Girişinin Düzenlenmesi ve Çevre Düzenlemelerini Kapsayan Yaklaşık 5 Milyonluk Yatırım Öngörülen İhale İçin Ödenek Aktarımı Gerçekleşti.Yaklaşık 1,5-2 Ay İçinde İhalesinin Gerçekleşmesi Öngörülüyor.

Ödeneğin Aktarılması Husunda Güçlü Bir İrade Ortaya Koyan Kıymetli Milletvekilimiz Sn.Salih CORA’ya ve Başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese İlçem adına Teşekkür Ediyorum.