KORAY AYDIN TUĞRUL TÜRKEŞ'TEN BOŞALACAK OLAN ÇANKAYA'DAN ADAY 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon MHP Millet Vekili Eski Bayındırlık ve Çevre Bakanı Koray Aydın Ak Parti'nin Başbakan yardımcılığı Teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş'in Geçmiş Dönemde Millet Vekili Adayı Olduğu  Ankara Çankaya'dan bu dönem aday olacak . Emin Kaynaklardan almış olduğumuz bilgiye göre MHP Ankara Millet Vekili Şimdiki Seçim Hükumetinin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş Parti disiplini tarafından kesin ihraç edileceği ve ondan boşalacak olan Çankaya Adaylığı Görevini zaten bir önceki seçimde Yoklamada birinci sırada çıkan Koray Aydın'ın o Bölgeden Millet Vekili Adayı Yapılacağı Trabzon için ise Yavuz Aydın ve Hüseyin Örs sıralamasının olacağı söylenmekte . 

KORAY AYDIN TRABZON İL KADIN KOLLARI'NDAN ANKARA'YA GİDEN HEYETİ KABUL ETTİ 

MHP Trabzon Millet Vekili TBMM Başkan Vekili Koray Aydın MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ve Bereberindeki heyeti kabul etti. TBMM Başkan Vekili Koray Aydın MHP Kadın Kolları İl Başkanı ve Beraberindeki heyete önce Meclisteki çalışma odasını ve Meclis Oturum Salonunu gezdirdi daha sonra Trabzon'dan Gelen heyetle bir yemek yiyen MHP Trabzon Millet Vekili TBMM Başkan Vekili Koray Aydın Trabzon'dan gelen MHP İl Kadın Kolları heyetini dinledi dertlerine çare olmaya çalıştı. 

Trabzon MHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Beraberindeki Heyet daha öncede MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Yavuz Aydın'ı Ziyaret etmişlerdi. Heyet Yavuz Aydın ile de bir öğle yemeği yemiş sohbet etme imkanı bulmuştu . MHP trabzon Millet Vekili Yavuz Aydın'da önümüzdeki hafta Trabzon'a gelerek çalışmalara başlayacak .