İYİ Parti'den Çok Sert Açıklama 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 


İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka İmzalı Gönderilen Basın Açıklamasında her ne kadar Kişi ve kurum isiminden bahsedilmemiş olsa da Son günlerde İYİ Parti için sosyal medya ve Haber Sitelerinde kimlerin haberlerinin yayınlandığını biliyoruz. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Saka bu şahıslara yönelik cevaben bakın nasıl bir açıklama yaptı. 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI HASAN SAKA 
İyi Parti kurulalı henüz dört ay oldu. Trabzon il yönetimi 3.5 ay önce kurucu il yönetimi olarak atandı. Yüzlerce yetişmiş, yüksek vasıflı ,cesur ve yiğit arkadaşımız ülkenin bu şartlarında bir irade ortaya koyarak il ve ilçe yönetimlerinde görev almıştır. Vasıflı, genç çalışkan bir kadro oluşturduk.

 İyi parti iktidar olmayı ve devleti yönetmeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.

Bu süreçte partimize gönül veren arkadaşlarımızın biraz sabırlı, biraz insaflı , biraz daha parti mensubu olmanın olgunluğunu ve saygınlığını göstermeleri daha doğru bir davranış olacaktır.

 Partimizde üyelik süreci bütün hızıyla devam etmektedir. Partimize gelip üyelik için müracaat eden herkesin üyeliği yapılmıştır. Kimse geri çevrilmemiştir. Üyelikler sınırlı tutuldu iddiası doğru değildir. il yönetimi olarak 61 bin üye yapmayı hedefliyoruz.

 Bütün partililerimizin ve halkımızın rahatlıkla gelip eleştirilerini, önerilerini, beklentilerini, projelerini, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla anlatacakları bir ortam hazırladık. Parti içi meselelerin konuşulacağı yer sosyal medya ortamları değil, partimizdir.

 Biz iyi parti Trabzon İl başkanlığı olarak basın üzerinden konuşmayı polemiğe girmeyi doğru bulmuyoruz. Ülkemiz çok hassas bir süreçten geçmektedir. Bu süreçte partimizin saygınlığına, samimi mücadelemize, birlik ve beraberliğimize halel getirici tutum ve davranışlardan herkesin kaçınması gerekir.

İl yönetimi olarak görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız.