Oyman ;Utanıp edebinizle(!) susacağınız yerde Trabzon’daki kalabalığı görünce sesiniz duyuluyor; ayrılırken ağlama sesidir bu. Ağlama Selahaddin Çebi, algıdan başka bir şey üretemeyen biri olarak ‘samimiyet’ kelimesinin ne anlama geldiğini dahi bilmezsin. Seni bu gidiş yolunda ben uğurlayacağım.

Konu sahtelik ise, Montrö sözleşmesine ‘pranga’ deyip, karadenizdeki savaş sırasında değerini anladığında ağzını açamayacak kadar, cebindeki kağıt para üzerinden Cumhuriyet tarihine ihanet vurgusu yapacak kadar bilgisiz ve buna dayanarak milli değerlerden uzak bir ilçe başkanı olarak senin; kağıt paraya ışık tuttuğunda Atatürk görünmeyen para ne kadar sahteyse önplandaki yüzün o kadar sahtedir.

Mehmetçiklerin terörle mücadelesine saygı duymadan partiniz oturduğunuz yerde herkese terörist muamelesi yaparak sadece konuşur ve sadece izler; aynı İstanbul seçimlerinde Terörist başının kardeşini TRT ekranına çıkarıp izlediğiniz gibi… Aylardır İBB üzerinde söylemleriniz dışında bir gelişmenin olmaması bunun en önemli kanıtıdır.

Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi üzerinden algı yaratmaktan Ortahisar’da yaşananlarla ilgili bir kelam edemezsin; seçim öncesi söz verip yapmadıklarınızı, insanları iş vaadiyle üye yapıp oyaladığınızı, Belediye çalışanlarının maaşlarını eksik yatırdığınızdan bahsedemezsin, mahalle ziyaretinden bir kaç poz verip dönersin.

İlgiden mahrum bıraktığınız Ortahisar hiç merak etmesin; biz buradayız. Ekrem İmamoğlu Trabzonludur, ailesi Trabzonludur, Trabzonlular hemşehrisine destek verir, sizin bunun üzerine çirkinleşmeniz kendinizi gösterir.

Zavallı Selahaddin Çebi… İl başkanı olmak istiyordu ama yapmadılar; yine de onun üzerinden AKP Trabzon’da ‘Ekrem’ ağrısı salgınına öncelikle soda öneriyorum. Geçmezse kalıcı çözümü için memlekette seferberlik başlatacağız.