BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU LÖSEMİ HASTALARINI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

 BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU LÖSEMİ HASTALARINI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR  

Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hasta,yaşlı ,Lösemili ve Engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu Tetbili kıyafet sivil Şahsına ait araçla beraberinde AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu ,Trabzon Lösemi ve Engelli Gönüllüsü Melek Çakır olduğu halde Trabzon ve Çevresindeki Lösemili Hastaları ziyaret ediyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ak Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu'nun bu kadar zor ve sıkıntılı bir dönemde Lösemi ve Engelli vatandaşlara zaman ayırıp evlerinde ziyaret edip onları mutlu etmesi alkışa şayan . Evlerinde Başkan Gümrükçüoğlu'nu misafir eden Aile Çok şaşırdıklarını ama devletin vatandaşını unutmadığını anladıklarını söyledi . Başkan Gümrükçüoğlu sizler yalnız değilsiniz biliniz ki devlet olarak Belediye Olarak sizlerin hep yanınızdayız sizlere hizmet etmek için biz varız var olacağız dedi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Lösemili Hicran Yıldız ve Annesine Devletin Şevkatli elinin bundan öncede sizinle olduğunu bundan sonrada her derdinize derman olmak için ayağınıza kadar geldiğini varsa bir derdiniz sıkıntınız söylemeniz kafi olacağını iletti . Başkan Gümrükçüoğlu ve Kadın kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu'na Teşekkür eden Anne sizleri evimde misafir etmem tüm dertlerimi bana unutturdu Allah sizden Razı olsun şimdiye kadar elçileriniz gelirdi şimdi sizi de evimde görmek çok büyük mutluluk yardımlarınız ve ziyaretleriniz bizleri ayakta tutmakta diyerek teşekkür etti. 

BAŞKAN AYVAZOĞLU 
Löemili Hicran Yıldız'ın annesine her an her saat yanınızdayım lütfen çekinmeden  bana ulaşın Allah Hiçbir Çocuğumuza ve Ailemize Hastalık vermesin dermansız bırakmasın dedi.