Bayramlaşma programında misafirleriyle yakından ilgilenen AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, tüm partililere aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.


KATILIM YOĞUN OLDU
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanvekili, Ortahisar İlçe Koordinatörü Ömer Topaloğlu, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanvekili Faruk Kanca, meclis üyeleri, Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Genç, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda partili katıldı.  

BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
AK Parti İl Başkanvekili Ömer Topaloğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, birer konuşma yaparak tüm herkesin bayramını kutladılar. Programda Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi de bir konuşma gerçekleştirdi. Tüm partililere aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dileyen Çebi, Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. 
HIZIMIZI KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir çalışma temposu içerisinde ramazan ayını tamamladıklarını söyleyen Çebi, “AK davaya gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte bir ay boyunca sürekli sahadaydık. Her günümüz dolu doluydu. Hiçbir günümüzü boş geçirmedik. AK Parti ailesi olarak gönüllere dokunmaya gayret ettik. İftar programlarının yanı sıra esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz ve partimiz gücünü teşkilatlarımızdan esas sahibi vatandaşlarımızdan alıyoruz. İnşallah bayramdan sonra da hızımızı kesmeden, hatta daha da arttırarak sanki yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


HER GÖNÜLE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK
Çebi, göreve geldikleri ilk günden itibaren aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz andan itibaren adeta bir seferberlik ilan ederek yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi her daim kapı kapı dolaşıyoruz. Birçok haneye ziyaretimiz oluyor. Her hanede ayrı bir hikâye ayrı bir durumla karşılaşıyoruz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyor, gönül birlikteliğimizi kuvvetlendiriyoruz. Çok sevinçliyiz. Ziyaretlerimizde büyük bir ilgiyle karşılaştık. Gördüğümüz şu ki, tek umut AK Parti ve AK kadrolardır. Bizler de aziz hemşehrilerimizin güvenine layık olma adına daha iyisi, daha fazlası için gayret edeceğiz.” 

TEŞEKKÜR ETTİ
Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmalardan ötürü İlçe Yöneticilerine, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ile İlçe Kadın Kolları Yönetimine, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, mahalle başkanları ile partililere teşekkür eden Çebi şunları söyledi: “Her gün yaptığımız çok sayıda ziyarete karşın ziyaret edemediğimiz hanelerimiz, mahallelerimiz kaldı. Bayramdan sonra aynı çalışma disiplini içerisinde ulaşamadığımız gönüllere ulaşacağız. Bazıları gibi seçimden seçime değil, her gün hemşehrilerimizle bir aradayız, gönül gönüleyiz.”