Fındık hasadı tek gövdeli bahçede yapılacak. Fındık hasadı tek gövdeli bahçede yapılacak.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek görev dönemlerine başarı dileklerini iletti. Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçimler artık geride kaldı ve önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu dönemi iş dünyası olarak önemli bir fırsat görüyoruz. Ekonomide yapılacak çok iş var. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız. Ülkemizin üretim gücünün korunması ve firmaların sürdürülebilirliğinin zarar görmemesi için yapısal reformlar konusunda etkin ve kararlı adımlar atılmalıdır. Mesleki eğitim, istihdam politikaları, vergi reformu, şehirlerimizin deprem direncinin artırılması, yeni sanayi havzaları oluşturulması, sektörlerin yeşil ve dijital dönüşüme hazırlanması için yoğun şekilde çalışılmalıdır. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışmaya devam edeceğiz.”

VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ

Başkan Çelebi, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden belediye başkan adaylarına iş dünyasının beklentilerini anlattıklarını ve rapor olarak sunduklarını da belirterek, “Şehrimizin ve iş dünyamızın beklentilerini dile getirdik. Bu beklentilerimizin birçoğunun da adayların vaatleri arasında yer almasından memnuniyet duyduk. Şimdi bu vaatlerin takipçisi olacağız ve elbirliğiyle şehrimizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Toplumun ve reel sektörün beklentilerinin karşılanması için ortak akılla yönetimi de önemsiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi