AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yarın gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Trabzon'da vatandaşlara sandık çağrısında bulundu. İl Başkanı Mumcu açıklamasında, “31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. İki aylık seçim çalışmalarımız kapsamında milletimizle bir araya geldik. Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, ana kadememizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla kapı, kapı, sokak, sokak dolaştık. Cumhur İttifakı olarak gidilmedik ev, çalınmadık kapı, halinden habersiz olduğumuz tek bir kardeşimizi bırakmadık. Dertlere ortak olduk. Artık bizlere düşen son bir görev kaldı oda 31 Mart'ta daha güçlü bir şekilde oy kullanmaya giderek, son sandıkların sayımının tamamlanması ve imza altına alınmasına kadar sandıklara sahip çıkmaktır” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti

İl Başkanı Mumcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Millet iradesinin tecelli ettiği demokrasimizin temel taşı olan sandıklara bu seçimde de sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Her seçim izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışacaklar. Bu nedenle yoğun geçen çalışma temposu yürüttüğümüz seçim sürecinde sahada insanların gönlüne girerek kazandığımız oyların sandıkta heba olmaması en öncelikli vazifemiz olacaktır. Milletimiz müsterih olsun! Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Sizlerden aldığımız güç ve inançla, Trabzon’da başta büyükşehir olmak üzere 18 ilçemizde zafer ilan ederek yolumuza devam edeceğiz. Trabzon’umuzun kalkınması için koşacak, koşturacak, terleyecek, şehrimizi her açıdan layık olunan seviyeye getireceğiz. Unutmayalım seçim sandıkta kazanılır. Yeter ki oyumuza ve sandığa sahip çıkalım, inanın zafer Cumhur ittifakının olacaktır."

Editör: Haber Merkezi