Edebiyat Festivali'ne 21 Nisan'da Startı Verilecek  
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

 Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali 21-26 Nisan Tarihlerinde Trabzon'da start alacak. Festival Gönüllüleri,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ,KTÜ, Avrasya Üniversitesi,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti,Sürmene Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan festivalde Trabzon Edebiyata doyacak.  
Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali kapsamında Sürmene'de düzenlenecek olan program hakkında bugün Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Başkan Yardımcısı Ahmet Durmuş ile görüşmeler yapıldı.Program KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinde 25.04.2017 saat 09:00'da başlayıp aynı gün 10:30'da Sürmene Ahmet Kulaçzade Kültür Merkezinde " Sürmene Tanıtım Filmi- Kervan Yolu" Gürcistan Tanıtım Filmi ile devam edecektir.

Trabzon Edebiyat Festivalinde dolu dolu Beş gün geçireceğiz ,Açılış Töreni birinci Gün Trabzon Havalimanı'nda karşılama ve sergi açılacak'' YTEF'in Atedildiği Yazarlar Fotoğraf sergisi''  ''Kervan yolu Fotoğraf Sergisi'' Dinletiler: ''Festivalin Atfedildiği Yazarlar Şiir Dinletisi'' ''Atma Türküler ve Aşıklar geçidi'' Kokteyl 2. Gün KTÜ'de Program yapılacak,3.Gün Ortahisar'da yapılacak etkinlik sonrasında,4 Gün Vakfıkebir, 5. Gün Sürmene ve 6 gün Akçaabat'ta yapılacak etkinlikle festivale nokta koyulacak.