BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ TRABZON'DA RAHMETLE ANILDI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatını anlatan Risal-i Nur'un Doğuşu ve Neşir Yılları 1876-1960 sergi de ayrıca Bediüzzaman Said Nursi'nin kişisel eşyaları yaşamından kesitler ve El Yazma eserleri sergilenmekte. Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Törenle açıldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde açılan sergide Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatı ve yaşam tarzı anlatıyor. 
Açılışa Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Gürsoy, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ,İstanbul İlim Kültür Vakfı Başkanı Faris Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

TRABZON BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SAİT GÜRSOY
 
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatını anlatan serginin açılışını yaptık ve öncesinde kıymetli hocalarımızla birlikte Bediüzzaman'ı anlamaya ve anmaya çalıştık. Bu vesileyle, hayatını dinimize, devletimize ve milletimize hizmet için harcaya Bediüzzaman'ı rahmet ve saygıyla yad ediyoruz.

Gürsoy Bediüzzaman Said Nursi ve yaşam felsefesini anlamak onu bire bir yaşamak için tüm halkımızın bu müstesna sergiyi gezmesi görmesi gerektiğine inanıyorum herkes bu sergiyi gezmeli diyorum . Gürsoy Bediüzzaman Said Nursi sergisi 25- 28 Mart Tarihleri arasında Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gezilebilecek dedi.