7’ci Tiyatro Günlerinin Son Akşamında “Yok Artık” Sahnelendi


Haber : Yurdanur Ayaydın  www.trabzonhaber24.com  

7’ci tiyatro günlerinin son sahnesi olan Ahmet Akyol’un yönettiği “yok artık “ sahnelendi. Sahnelenen oyunda geleneksel yaşamımızda komik olduğunu fark etmeden yaşadığımız birçok farklı olayın ne kadar komik ve kahkahalarla dolu olduğunu anlatan müzikli, danslı ve kahkahalı bir oyun sergilendi. Tiyatroya katılan seyircilerin sahnelenen oyundan çok zevk aldıkları salondaki alkışlardan fark edildi.

7’ci yılında da sahnelediği oyunlarla seyircilerin karşısına çıkmaktan gurur duyduklarını belirten Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan BEKTAŞOĞLU” Zaten sergilenen oyunlar çok güzel oyuncular çok yetenekli bunu seyircilerimizde de fark ettik. 7’cisi düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günlerinde sahne alan tüm arkadaşlara oyunculara emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim. 8’ci yılımızda da seyircilerimize muhteşem bir tiyatro keyfi yaşatacağımızın sözünü şimdiden verebilirim” dedi.

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, oyunculara sergiledikleri oyun için teşekkür ederek plaket takdim etti.