Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na Trabzon'da Muhteşem Karşılama 

Haber; Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'nın bugün TBMM'de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını ve diğer 20 İlin Adaylarının açıklandığı törene katıldı. Gümrükçüoğlu'nun katıldığı Törende Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı İçin Van Valisi Trabzon Çaykaralı Murat Zorluoğlu'nu açıkladı. Daha sonra yanına davet ettiği Trabzon Milletvekilleri  Muhammet Balta,Salih Cora,Bahar Ayvazoğlu,Adnan Günnar,Trabzon Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi,Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali'den oluşan heyetle Gövde gösterisi yaptı. 

FEVZİ HOCA'DA AKŞAM YEMEĞİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un yeni Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Heyeti ile Ankara Fevzi Hoca'da akşam yemeği yedikten sonra Müsaade isteyerek Trabzon'a döndü.  
GÜMRÜKÇÜOĞLU'NA MUHTEŞEM KARŞILAMA 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na Trabzon Havalimanı VİB'te muhteşem karşılama yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı,Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu,UKM Başkanı Gökhan Bali,Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti Trabzon İl Yönetimi ,Hak -İş Hizmet -İş Trabzon İl Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ,Arsin Belediye Başkan Adayı Sait Gürsoy,Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zekeriya Ertürk,,TİSKİ Genel Müdürü ve yardımcıları,Daire Amirleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. 

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılamaya gelenlere kısa bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ve tüm ilçe belediye Başkan adayları ile 31 Mart sabahına kadar seçim çalışması yürüteceklerini söyledi.