İMurat Zorluoğlu,Eşi İle Kunduracılarda Oy İstedi 

BAŞKAN ADAYI ZORLUOĞLU, EŞİYLE BİRLİKTE KUNDURACILAR VE UZUN SOKAK'TA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ


AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zorluoğlu, seçim çalışmalarına eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Ortahisar ilçesinde devam etti.

Zorluoğlu, AK Parti’nin ‘Gönül Belediyeciliği’ olarak tanımladığı yeni dönem için sahadaki çalışmalarını sürdürürken, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kunduracılar’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Buradaki vatandaşlara eşiyle birlikte, çevreye duyarlı seçim kampanyası anlayışı doğrultusunda hazırlattığı çevre dostu çantalardan dağıtan Zorluoğlu, kendilerine ilgi gösteren çocuklara da hediye ettiği balonlarla karşılık verdi.

Proje çalışmaları ve ilçe temaslarının yanı sıra, hemşehrileriyle buluşmaya da özen gösteren Zorluoğlu'nun, ziyaretlerde gösterilen teveccüh ve destek söylemlerinden büyük memnuniyet duyduğu gözlendi. 


Kunduracılar'dan Uzunsokak’a geçen Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’na, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç de katılırken, beraberindekilerle esnaf ziyaretlerini sürdüren Zorluoğlu, karşılaştığı vatandaşlara, yönetim anlayışlarının kapsayıcı, kucaklayıcı ve ortak akla dayanan bir yaklaşım üzerine kurulacağını ifade etti.