Genç “İstişare kültürüne hep acık oldum .

Ortahisar Belediye Başkanı ve adayı Av. Ahmet Metin Genç, beraberindeki Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TTSO Başkanı Suat Hacisalihoğlu, “Trabzonun bir çok sorunu var. İlk olarak Toptancılar Sitesi’ne ihtiyaç var. Bunun için Hacı Mehmet mevkinde güzel bir yer var. Sanayi Sitesi artık şehrimize yakışmıyor. Maçka yolu üzerinde 270 dönüm bir  yer var. Bu alamda da yeni bir sanayi sitesi gerekiyor. Mobilyacılar da bir site istiyor. Gölçayır’da plana da işlenmiş. Özellikle trafikte mastır planının yapılması gerekiyor. 

Başlattığınız tünel akvaryum projesi çok güzel. Burada tarihi gün yüzüne çıkararak Ticaret Sanayi Odası’nın bulunduğu yerden Yukarıhisar’a kadar çok ciddi bir turizim destinasyon oluşturulmalı. Hatta Kemeraltı-Zağnos Vadisi-Atapark aksında ticari bir turizm alanı oluşturmalıyız. Hatta küçük bir çikolata fabrikası kurup turistin gelip buradan bu tür ihtiyaçlarını karşılaması sağlanabilir. Turisti bu alanda tutmalıyız” dedi. 

Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Bu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Murat Zorluoğlu’nun bu noktada ufku açık. Yaptığımız toplantılarda bu söylediklerinize hakim. Önümüzdeki süreçte bu konuları inşallah el birliği ile çözüme kavuşturmak için gereken çalışmayı yapacağız. Bu şehirde hep birlikte bu sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.