Haber:Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Cumhur İttifakı Ak Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy 31 Mart 2019 yerel seçimlerine saatler kala Arsin halkını kenetledi.

Arsin Yeşilyalı Mahallesi Pehlivan tesislerinde sandık görevlileri ile bir araya gelerek kahvaltılı toplantı yaptı. Toplantıya Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen ve Arsin Belediye Başkan Yardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu,Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Dr.Tolga Şengül,MHP İlçe Başkanı Orhan Sarı ve sandık görevlileri katıldı.
Başkan Şen’e Plaket 
Toplantıda Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Dr.Tolga Şengül Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen ve Başkan Yardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu’na Arsin ilçesine yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti teşekkür etti. 

Gürsoy’dan Başkan Erdem ve Hacıhasanoğlu’na Teşekkür 
Cumhur İttifakı Ak Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy MHP Teşkilatına,Ak Parti teşkilatına Arsin Belediye Başkanı Dr,Erdem Şen’e ve Başkan Uardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu’na teşekkür etti. Gürsoy sandık görevlilerinden 31 Mart günü Akşam Saat 17’ye kadar ve Seçim kuruluna sandıkları teslim edene kadar sandıklara sahip çıkmalarını istedi.