Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Pendikspor evinde Trabzonspor'u ağırladı. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 2-0 kazandı.

I M G 1966
Bordo-Mavililerde gol 75. dakikada Trezeguet ve 80. dakikada Enis Destan'dan geldi.

I M G 1969

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor ligdeki puanını 43' yükseltti. Pendikspor ise 26 puanda kaldı.

Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak. Pendikspor ise deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak.

I M G 1970
MAÇTAN DAKİKALAR

26. dakikada Siltaş Yapı Pendikspor'un kazandığı penaltı, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Hakem Halil Umut Meler, ceza sahası içi solunda Halil Akbunar ile Meunier arasındaki ikili mücadelede Belçikalı oyuncunun topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı kararı verdi. VAR odasının uyarısı üzerinde pozisyonu saha kenarındaki ekrandan inceleyen hakem Meler, penaltı kararından vazgeçti.

30. dakikada Berat Özdemir'in pasıyla topla buluşan ve sağ çaprazdan ceza sahasına giren Visca'nın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak direğin yanından az farkla auta gitti.

I M G 1973

36. dakikada sağ kanatta gelişen atakta Meunier, yerden pasını Bardhi'ye verdi. Bu oyuncunun çaprazdan çıkardığı şutta kaleci Erdem Canpolat gole izin vermedi.

I M G 1974

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz sona erdi. Devamı geliyor ...

BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ BAŞKAN GENÇ’TEN 9. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Trabzonspor'un Ulaşım Sponsoru Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Trabzonspor'a başarılar diledi .

I M G 1057I M G 1972

Editör: Haber Merkezi