“İSRAİL SALDIRILARI KAN DONDURUYOR”

bce2f970-bb0d-4af3-856c-265feca02b5c

“İnsanlık bir aydır katil İsrail devletinin Filistinli masum insanlara karşı uyguladığı zulümle karşı karşıya kalmış durumda. 10 binin üzerinde masum insanın acımasızca katledildiği fosfor bombaların, ağır silahların kullanıldığı saldırıların şiddeti her geçen gün artmaktadır. Bebekler, kadınlar, çocuklar ölürken Batı sessiz kalmanın da ötesine geçerek saldırıları protesto edenlere karşı yaptırımlar uygulamaktadır. İsrail’in kana doymayan saldırıları medeniyetin beşiği denilen zavallı ülkelerce destekleniyor. Bizler din, ırk ayrımı yapmaksızın önce insan diyerek, dün Ukrayna’daki bebek ve kadınların ölümüne nasıl karşı çıktıysak bugün Filistinli kardeşlerimizin katledilmesine aynı insanı duygularla karşı çıkıyoruz.”

2463c1db-23f7-4bc4-8c4d-5992d02c8e37

“İSRAİL MALLARI BOYKOT EDİLMELİ”

“Ancak bilinmeli ki, ilk kıblemiz Mescidi Aksa’nın bulunduğu topraklara yönelik gerçekleştirilen saldırılar bizi sadece insanı olarak değil, dini ve manevi duygularımızla da saldırılara karşı durmayı mecbur kılmaktadır. Cuma namazı kılarken üzerlerine gaz bombaları yağdırılan şiddete hatta katliama maruz kalan din kardeşlerimizin yaşadığı zulüm bizleri derinden yaralamaktadır. Buradan tüm kamuoyuna seslenerek İsrail mallarının boykot edilmesi gerektiğini belirterek, Filistinli kardeşlerimize yapılan saldırıları belediye meclisi olarak en şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Umuyoruz ki, İsrail’in bu barbarlığına ‘dur’ denecek ve bu zulüm son bulacaktır.”

893e6b15-7d11-48ef-b946-94eb51c38c48

Jandarma’dan Sahte Alkol İmalathanesine Baskın Jandarma’dan Sahte Alkol İmalathanesine Baskın

Kınama bildirisi; Hüseyin Canım (AK Parti Grup Başkanvekili), Turgay Şahin (CHP Grup Başkanvekili), Süleyman Tomaç (MHP Grup Başkanvekili), Burhan BekarİYİ Parti Meclis üyesi, Davut Çakıroğlu Bağımsız meclis üyesi tarafından imzalandı. 

“GENÇ,MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ”

Bildirinin imzalanmasından dolayı meclis grup başkanvekillerine ve meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Genç, “Bir kez daha soykırıma varan saldırıları meclis olarak da telin ediyoruz ve bu şekilde meclis olarak da resmi bir şekilde kayıtlarımıza almış oluyoruz, tutanaklarımıza işlemiş oluyoruz. Parti gruplarımıza ve bağımsız meclis üyelerimize bu konudaki ortak kararları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Muharrem Altıntaş