Doğu Karadeniz'in Tek Kadın Vekili İlk Nikah Şahitliğini Yaptı

 Haber: Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com

 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Doğu Karadeniz'in tek kadın milletvekili unvanını elinde bulunduruyor. Milletvekili Ayvazoğlu Trabzon Milletvekili olduktan sonra ilk Nikah Şahitliğini de yapmış oldu. 

Seçimlerde Doğu Karadeniz'de; Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt'ta partilerin listelerinde 11 kadın aday yer aldı. Meclis'e gitmeye hak kazanan tek kadın ise Ak Parti Trabzon 3'üncü sıra adayı Bahar Ayvazoğlu oldu. Trabzon'da 6 milletvekilliğinin 4'ünü Ak Parti, 1'ini CHP, 1'ini de İYİ Parti kazandı. Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı yapan Ayvazoğlu, 26'ncı Dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun yerine Ak Parti listesinde yer almıştı.  Doğu Karadeniz'de tek kadın milletvekili olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Bahar Ayvazoğlu, "27'nci dönem bizim için tarihi bir dönem. Türkiye için bir devrin başlangıcı. Bu tarihi dönemde öncelikle şehrimde, sonra da Doğu Karadeniz'den seçilen tek kadın milletvekili olduğum için gururluyum. Bundan sonra da inşallah 16 yıldır yaptığımız bütün çalışmaların devamı niteliğinde daha büyük çalışmalarla yola devam diyoruz. Sonuç ne olursa olsun, biz Ankara'da sadece Ak Partililerin, MHP'lilerin değil, bize oy veren, vermeyen bütün Trabzonluların vekili olmak istiyoruz. Sorumluluğumuzun ve üstlendiğimiz vebalin bilincindeyiz. Bu saatten sonra hem Trabzon, hem de Türkiye olarak güçlü Türkiye olma yolunda neler başaracağımızı ve bunu ne kadar hızlı başaracağımızı hep birlikte göreceğiz. Kazanan Türkiye oldu" diye konuştu. Ayvazoğlu Milletvekili seçildikten sonra İlk nikah şahitliği için ise bakın ne söyledi. 

MİLLETVEKİLİ BAHAR AYVAZOĞLU; 
Milletvekili seçildikten sonra ilk nikah şahitliğim memleketim olan Akçaabat'ta kardeşlerim Sefer ve Esra içindi, Rabbim yüzlerindeki gülücüğü eksik etmesin. Kuzur ve Kurt ailelerini de tebrik ediyorum.