Ortahisar Belediyesi KPSS Kursu Açıldı 
Kurulduğu günden itibaren eğitim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ortahisar Belediyesi özellikle gençlerin verimli eğitim alabilmesi için Pazarkapı  mahallesi Müftü Camii mevkiinde hayata geçirdiği “ Ortahisar Belediyesi Kurs Merkezi” üniversiteye hazırlık, yabancı dil, diksiyon, işaret dili ve meslek edindirme kursları yanında  Milli Eğitim Bakanlığı  modül programına uygun olarak  lise ve önlisans mezunlarına KPSS hazırlık eğitimi veriyor. 
Kurs Merkezini ziyaret ederek KPSS ye hazırlanan gençlere destek veren ve KPSS’de istediği puanı almak her gencin umudu diyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ;  bütün bir sene boyunca yapılan çalışmalar, gidilen kurslar sonucunda gençler KPSS’de istediği puanı almak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu güne kadar Milli Eğitim Bakanlığının modül programına uygun olarak, gençlerimiz için üniversiteye hazırlık kursu başta olmak üzere, meslek edindirme kursları, dil eğitimleri, ekpss ve kpss kursları düzenledik, bundan sonra da aynı şekilde gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Ortahisar Belediyesi Kurs Merkezinden hizmet alan öğrenciler Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in ziyaretlerinden memnun olduklarını ifade ederek  sınavlara motive olduklarını her fırsatta belirtiyorlar.   
2 Temmuz da başlayan KPSS kursu 20 Eylüle kadar devam edecek.  Kurslara kayıt yaptırmak isteyen gençler Pazarkapı  mahallesi Müftü Camii mevkiinde bulunan Ortahisar Belediyesi  Kurs Merkezine müracaat ederek kayıt yaptırabilirler