Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Keşanın Anavatanı Çarşıbaşı Festivalle coştu. Trabzon Çarşıbaşı İlçesinde Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Festival Komitesi tarafından organize edilen Keşan -Balıkçılık ve Kültür Festivaline binlerce insan katılım sağladı.
Çarşıbaşı Festival alanında gerçekleşen festivale Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora,bir önceki dönem Milletvekili olan Av.Ayşe Sula Köseoğlu,MHP İzmir Milletvekili Trabzonlu Hasan Kalyoncu,Anavatan Partisi Eski Milletvekili Avni Akkan,Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy,MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Numan Yardım ,Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman , MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri,Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ,Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Aydın Kand,Antalya İl Telekom Müdürü Ahmet Kömürcü,,Prof.Dr.Hasan Kalyoncu,daire amirleri ile binlerce vatandaş katıldı. 

 TRABZONSPOR'A TAM DESTEK 

Çarşıbaşı Keşan ,Balıkçılık ve Kültür Festivali için Çarşıbaşı Festival alanına Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu tarafından davet edilen TS Club TIR'ının kurduğu standa büyük ilgi oldu.TS Club TIR'nın önünde büyük kuyruklar oluşturan Çarşıbaşı Halkı ve Festivale katılan vatandaşlar ÖZELLİKLE KENDİ YÖRELERİNİN KEŞAN MODELİ OLAN kEŞAN DESENLİ FORMALARA RAĞBET GÖSTERDİLER.Festivale katılanlar 50 Bin TL 'lik Forma satın aldılar. Böylesine bir festivalde ilk defa bu kadar ürün satan TS Club görevlileri geceden menun ayrılan taraf oldu. 

GECEYE EKİN UZUNLAR DAMGA VURDU
Çarşıbaşı Keşan ,Balıkçılık ve Kültür Festivali'nde bir birinden güzel yöresel sanatçılar yer alırken Trabzon'un yakışıklı prensi ünü yurtdışına aşmış Ekin Uzunlar sahne performansı ile izleyenleri büyüledi. Ekol Ses ,Işık ve Görüntü Sistemlerinin muhteşem sahnesi ise görülmeye değerdi.  Katılımcıların doyasıya eğlendiği festival gecesinde Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu katılımcılara Plaket taktim etti.