Başkan Üstün'den Sürmene Sanat Sokağı Festivaline Davet 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Sürmene'de bu akşam gerçekleşecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı iki kere kutlanacak. Sürmene Belediyesi ,Sürmene Sanayici İşadamları ve Sürmene Gençlik ve Yardım Derneğinin organize ettiği ''Sürmene Sanat Sokağı Şenliği ''  Perşembe bu akşam saat 19.30 da Sürmene Belediyesi önünde başlayacak . 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,halkımızın kaynaşmasını sağlayan festivallerin her zaman yapılması gerekmektedir. Başkan Üstün bu akşam Sürmene Sanat Sokağı Şenliğimize tüm Halkımızı davet ediyorum. Üstün Çevre il ve İlçelerden gelecek olan Misafirlerimiz başımızın tacıdır hepsini bu akşamki Şölenimize bekliyoruz. Üstün bu akşam Sürmene halkı iki kere 30 Ağustos zafer Bayramını kutlamış olacak. Üstün ,bu akşam Sanatçı kardeşlerimiz Sinan Yılmaz ve Yusuf Güney Sürmene'yi sallayacaklar. 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün karşılıksız ''Sürmene Sanat Sokağı Festivali''ne katılacak olan Sanatçı kardeşlerimize Ses ve görüntü Sistemlerini yapan EKOL SEs Görüntü ve Jeneratör Sistemlerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN