Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde haftaya 2. sırada girdi. Hanesine 37 puan yazdıran bordo-mavili takım ise haftaya 3. sırada başladı

Trabzonspor'un Samsunspor maçı 11'i belli oldu Trabzonspor'un Samsunspor maçı 11'i belli oldu

IMG_8453-2
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasındaki Trabzon Akyazı Papara Park’ta Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

IMG_8453-2

STAT: Papara Park

HAKEM: Abdulkadir Bitigen

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN Sports 1

13' Zaha, 60' Zaha, 64' Kaan Ayhan, 79' Enis Destan, 80' Kerem Aktürkoğlu

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bardhi, Fountas, Enis Destan

YEDEKLER: Muhammet Taha, MEhmet Can, Arif, Joaquin Fernandez, Bakasetas, Kerem, Bakic, Umut Güneş, Göktan Gürpüz, Engin Poyraz Efe

IMG_8454-1

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha

YEDEKLER: Günay, Eyüp, Davinson, Icardi, Berkan, Tetê, Halil, Baran, Kazımcan, Ndombele

IMG_8455-1

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

Süper Lig'de çıktığı 20 müsabakada 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 51 puan topladı. Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde haftaya 2. sırada girdi.

Trabzonspor ise oynadığı maçların 11'ini kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 5'ini yitirdi. Hanesine 37 puan yazdıran bordo-mavili takım, haftaya 3. sırada başladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

IMG_8457-2

EKSİKLER

Galatasaray'da tedavisine devam edilen Sergio Oliveira ile Afrika Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, kadroda yer almıyor.

REKLAM

Trabzonspor'da da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu kadroda yer almıyor... Karadeniz ekibinde, Orsic ve Denswil'in sakatlıkları sürüyor. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise önceki gün kadro dışı bırakılmıştı.


TRABZONSPOR

- Bu sezonki büyük maçlar

Bordo-mavililer, sahasında Beşiktaş'ı 3-0, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken tek yenilgisini Galatasaray karşısında deplasmanda 2-0'lık sonuçla aldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı mağlup eden Karadeniz ekibi, sarı-kırmızılı takımı da mağlup etmesi halinde bu sezon üç büyük rakibi karşısında da galibiyet alma başarısı göstermiş olacak.

IMG_8459-2

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ikinci döneminde ikinci büyük maçında... Bordo-mavililer, Avcı yönetiminde Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenerek 26 yıl sonra sarı-lacivertli takımı deplasmanda yenme başarısı gösterdi.

Editör: Ömer Altıntaş