Sürmene İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu , daha sonra Sürmene Belediyesine geçerek Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın dan Sürmene Belediyesi'nin mührünü ve devrini törenle aldı .Törende İlçe Müftüsü Dr.Abdullah Çobanoğlu'nun duaları ile tören gerçekleşti.Törene Ak Parti Sürmene İlçe Başksnı Hasan Basri Şahin,Cumhur İttifakı MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali,Meclis üyeleri,partililer ve vatandaşlar katıldı . 

I M G 2024

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

Azizoğlu .“Mazbatamızı aldık.Sürmene halkının teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevimize resmen başlıyoruz. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin kazananı Sürmene'miz  oldu. Her zaman söylediğimiz gibi sevgi ve kardeşlik kazandı. Artık görev zamanı Sürmene için azimle ve kararlılıkla birlikte çalışacağız"Dedi.
I M G 2049

BAŞKANLARA RAHMET DŞLEDİ,TEŞEKKÜR ETTİ 

Azizoğlu 150 yıldır Sürmene Belediyesi'ne hizmet etmiş Belediye Başkanlarından ölenlere Allah'tan rahmet yaşayanlara sağlık ve afiyet dilerken,10 Yıldır Sürmenemize hizmet eden Rahmi Üstün ağabeyimize de teşekkür ederim dedi . I M G 2014

BÜYÜK SEVİNÇLE KARŞILANDI

Mazbatasını alarak Sürmene belediye Başkanlığı binasına gelen Başkan Azizoğlu, belediye personelleri ,partililer ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı. 

Her zaman kendisine tam destek veren Sürmene halkına teşekkür eden Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu , “Kıymetli mesai arkadaşlarım; Sürmene  Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Değerli arkadaşlarım; Bugün mazbatamızı aldık. Resmi olarak Belediye Başkanlığı görevimiz  başladı. Daha önceki başkan yardımcılığı dönemimizde edindiğimiz tecrübelerimizle birlikte yeni dönemimizde daha kararlı adımlarla ilerleyeceğiz. Eksiklerimizi eksik olduğunuz kısımları talepleri ve beklentileri biliyoruz artık. Bu konuları da tamamlayarak hızlıca yolumuza devam edeceğiz. Sürmene'miz ve Sürmeneliler için var gücümüzle çalışacağız. Daha önce söylediğim gibi makam odamın kapısını kimse çalarak içeriye girmeyecek çünkü hep o kapı açık kalacak . Çünkü biz  mesai arkadaşlarımızla hep sahada olacağız projelerimizin başından ayrılmayacağız .Bugünden sonra  gayret, kararlılık ve azimle şehrimizi ihya edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz her zaman yanımızda  oldunuz bundan sonrada sizlerinde desteği ile özverili ve dikkatli olarak aile bağlarımız güçlendireceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımıza özveriyle çalıştıkları için, seçim sürecinde her daim desteklerini hissettirdikleri için teşekkür ediyorum. Durmak yok, hep birlikte yola devam.” Dedi.

I M G 2044I M G 2056I M G 2065I M G 2071I M G 2047I M G 2011I M G 2014I M G 2006I M G 1975I M G 1996I M G 2078

Editör: Ömer Altıntaş