Başkan Kaya, bedensel engelli Çelik’e verdiği sözü tuttu Başkan Kaya, bedensel engelli Çelik’e verdiği sözü tuttu

Trabzon'un geleceğine yön verecek önemli isimlerden biri olan Hasan Süha Saral, CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde halkla buluşmaya devam ediyor.Saral, Çukurçayır'da düzenlenen SKM açılışında CHP İl Başkanı Mustafa Bak ve il yöneticileri, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve ilçe yönetimiyle bir araya geldi, değerlendirmelerde bulundu. Ortak programın ardından, kendi özel programına ekibiyle devam eden Saral, Boztepe Dolmuş Durağı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne, ÇukurçayırMahallesi Muhtarlığı’na, Çukurçayır Taksi Durağı’naziyaretlerde bulunup, projelerini anlattı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Saral, vatandaşların sorunlarını çözebilmek için oylarına talip oldu. 
277D162D Ccf6 4Ff0 Bb97 C4B1D54Dbace

UTANÇ DUYUYORUM!

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral yaptığı konuşmada, “Trabzon Türkiye’deki bu topraklardaki sayılı kent imparatorluklarından biri. Trabzon İmparatorluğu’nun başkenti olmuş, Osmanlı İmparatorluğu’nun saltanat şehri olmuş. Şu ana baktığınızda onunla bir alakası var mı yok mu? Hangi değerine sahip çıktı?  Bunlara karar verecek bizleriz. Ben bunlara baktığım zaman utanç duyuyorum, çok üzüntü duyuyorum. Bu kent böyle olmamalıydı. Burada yaratılmış bir Çukurçayır var. Çukurçayır’ın eski halini biliyorum, Çukurçayır’ı önce bu hale getirip, sonra da sorunlarını çözmeye kalkmak abesle iştigal etmektir. Yapılması gereken baştan doğru planlamaydı.” 
A6494636 Ba12 4A84 8003 0C9B9226Bce1

TRABZON’UN RUHUNU GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

“Biz 1 Nisan’dan itibaren bütün kent için 30 yıllık, 40 yıllık planlar yapıp, hayata geçireceğiz. Çevre yollarıyla, dikey akslarla, yeni kent merkezleri oluşturacağız ve Trabzon’un ruhunu geleceğe taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Bu kentin insanları değişime inanıyor. Bunu birlikte başaracağız. Türkiye’nin ‘T’si olan Trabzon’u birlikte inşa edeceğiz. Bunu yaparken de, ne emeklilerimizi, ne gençlerimizi, ne öğrencilerimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın şu anda faydalandığı haklardan mahrum kalacağı gibi bir algıya kapılmamalarını rica ediyorum. Asla böyle bir şey olamaz. Nitelik ve nicelik olarak farklılaştırarak, arttırarak devam edeceğiz. Ama unutmayın aslolan yardıma muhtaç vatandaşların olmadığı, gülümseyen insanların, mutlu insanların yaşadığı bir kent inşa edebilmek. Bunu başaracağız. 1 Nisan’da çok güzel bir ders vereceğiz onlara.” dedi.

E9718650 7C4C 48Dc 8Dc5 B784C42E37E2

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak konuşmasında“Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hasan Süha Saral ile birlikte, bu kutlu mücadelede sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi. CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya ise “Hasan Başkanımız inanıyorum ki her tanıyanın gönlünde derin bir iz bırakıyor, çok anlamlı bir yer yapıyor. Bilgisine, liyakatine sonuna kadar güvendiğim ve Trabzon’a çok büyük değer katacağına inandığımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla hep birlikte Trabzon’a huzuru, mutluluğu, kardeşliği ve hizmeti getireceğiz.” sözleriyle Hasan Süha Saral’a destek verdi.

49295F9D B3D7 4835 95Ad 43D804316Ad147458542 27A4 4B3D 9Bc9 908E6517Ae8F98Eaffb3 4A43 4159 8D7E 1A576447Ec3B

Editör: Haber Merkezi