Çaykara Belediye Başkan Hanefî Tok’u, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık’ı, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı, Ortahisar Belediye Başkanı Aç.Ahmet Metin Genç’i, Maçka Belediye Başkanı Dr.Koray Koçhan'ı, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’u,Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i,Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara’yı,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı,Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’nu,Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın’ı makamlarında ziyaret etti. 

Başkan Hayıroğlu bugünde kendi memleketinin Başkanı Rahmi Üstün’ü Sürmene Belediyesi’nde ziyaret etti .Hayıroğlu Başkan Üstün’e Dernek adına bir plaket ve bir kaşkol hediye etti . 

Zeytinburnu Trabzonlular Derneği adına, İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan hemşehrileri ve Trabzon  hakkında sohbet ortamında istişarelerde bulunuldu.  Zeytinburnu Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu bu olumlu ziyaretlerde Belediye Başkanlarına günün anısına bir plaket ve Zeytinburnu Trabzonlular Derneği logolu bir boyun atkısı takdim etti.