Başkan Bıyık Akşener'e Yomra için yapmış olduğu projelerinden bahsederek destek istedi. Bıyık'a Akşener destek sözü verdi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık üzerinde İYİ Parti amblemi olan bir çalışmayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e taktim etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görümesi sonrası bir açıklama yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ;

Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'yi makamında ziyaret ederek, projelerimiz ve çalışmalarımızla ilgili bilgi arzında bulundum. Destekleri ve teşviklerinden ötürü kendilerine müteşekkirim. 

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı da makamında ziyaret eden Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ında desteğini aldı. Başkan Boyık'ın ziyareti sonrası Koray Aydın şu açıklamayı yaptı . 
KORAY AYDIN 

Memleketim #Trabzon Yomra'nın #İYİparti'li Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bıyık  kardeşimiz ziyaretimize geldi. #Yomra'daki hizmet, proje ve çalışmalarını birlikte değerlendirdik; istişare ettik. Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına üstün başarılar diliyoruz.
#İYİbelediyecilik