Ziyarette BGC Başkanı Aydın Gelleci, Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bülent Alp, Ahmet Saraç ve Mustafa Özcan da hazır bulundu.

Yeşilay Başkanı Köksal Boz yaptığı açıklamada; “Yeşilay olarak görevde bulunduğumuz süre içinde güzel çalışmalar yaptık. Basın bu çalışmalarımızın anlatılmasında en önemli ayağımız oldu. Yaklaşık iki ay önce de bağımlılıkla mücadele konusunda özellikle de önleyici hizmeti anlamından çok önemsediğimiz YEDAM’ı Trabzon’a kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Orada görev yapan arkadaşlarımızla birlikte kurum ve ilçe ziyaretleri yaparak YEDAM’ı tanıtmaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizlere destek vereceğinizi ve cemiyet nezdinde çok iyi tanıtacağınızı biliyoruz. Dernek olarak Trabzon Merkezde olan faaliyetlerimizi diğer ilçelerde de saha çalışmaları olarak bugün Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek ortak hareket etme eğilimindeyiz. Bu manada bizlere katkı vereceğinize inancımız tam. Bölgemizde bağımlı sayısının az olduğunu biliyoruz. Hiç olmaması için birlikte çalışmak için sizlerden söz almak istiyoruz.” dedi.

Ziyarette konuşan BGC Başkanı Aydın Gelleci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cemiyet olarak her türlü zararlı bağımlılığa karşı hassasiyetle yaklaşıyoruz. Memnuniyet verici bir durum var ki yönetim ve denetim kurulu üyelerinin yanı sıra üyelerimizin tamamına yakını sigaradan uzaktır. Benim de yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım Yeşilay Trabzon Şubesinin yanı sıra, kısa süre önce kurulan ve hizmet vermeye başlayan YEDAM çalışanlarının ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bundan sonra BGC olarak hem Yeşilay’ın hem de YEDAM’ın çalışmalarını tanıtma açısından, sahada sivil toplum kuruluşlarına aktarma açısından üzerimize düşeni yapmaya devam ederek elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.