Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Bayrak Değişimi 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanlığı Görevini 4 Yıldır Kusursuz olarak Yürüten,bir çok proje ile gençliği kahvehane ve uyuşturucu batağına sürüklenmesini engelleyen Mihrab Altınışık Bayrağı Başkan Yardımcısı Emirhan Bostan'a devretti. Ankara'dan Trabzon'a gelen MHP Mersin 27.dönem Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un tensipleri ile gerçekleşen devir teslim töreninde Türk Bayrağı ve Kur'anı kerim tek tek öpülerek alına koyuldu.  Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığını sade bir Törenle Emirhan Bostan'a teslim eden Mihrab Altınışık yapmış olduğu açıklama ile ömrü vefa ettiği sürece Ülkücü Harekatın emrinde olacağını ifade etti Mihrab Altınışık'ın açıklamaları şöyle.

MİHRAB ALTINIŞIK; 

Allah'ın izni ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin taktiriyle 4 yıldır sürdürdüğüm Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı görevini bugün itibari ile yine Allah'ın izni ve büyüğümüz, sırdaşımız, ağabeyimiz Sayın Genel Başkanımızın taktiri ile başkan yardımcım Emirhan Bostan kardeşime huzurlu bir şekilde devretmiş bulunuyorum.

Ömrümün sonuna kadar şeref nişanesi olarak taşıyacağım bu kutlu vazifeyi icra ederken her türlü zorluğa göğüs geren İl Ocak yöneticilerimiz başta olmak üzere, kıymetli İlçe Ocak Başkanlarımızdan, Elif duruşlu Asena kardeşlerimden, Üniversitemizin ve Ortaöğretim Teşkilatlarımızın yiğit bozkurtlarından ve her daim yanımızda duran çilekeş dava adamlarından, partimizin İl Başkanlığından, İlçe Başkanlarından ve Kadın Kollarından Allah razı olsun.

Ülkücü şehit ağabeylerimizin emanetine sahip çıkarak Mübarek davamızı bir adım ileriye götürmek ve Allah rızasını kazabilmek için yaptığımız mücadeleye Ülkücü-Millyetçi hareketin bir neferi olarak devam edeceğim.

Görev sürecimiz boyunca maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İstemeden kalbini kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler. Benim hakkım herkese helaldir. Görev süremizde yaptığımız bir hata kendi nefsimizdendir, bir başarı varsa da önce Cenab-ı Hakk'ın bize vesile kılmasından dolayıdır ve teşkilatımızın başarısıdır.

Bu vesile ile Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı görevini devralan Emirhan Bostan kardeşime başarılar dilerim. Allah hayırlı uğurlu etsin.
Cenab-ı Hak Ülkü Ocaklarını, Partimizi, Ülkü Ocaklıyı ve İnanmış her Ülkücüyü korusun ve kollasın...