Trabzon Özel Emperial Hastanesi'nden Geleneksel İftar 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu, hastane ortakları, hekimleri,Çalışan Personeli ile Aileleri ve Trabzonspor Eski As Başkanı Dr.Ahmet Çubukçu geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, yemeğe katılanlara teşekkür ederek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Koç ,”İmperial Hastanesi olarak geleneksel olarak sürdürdüğümüz iftar yemeğinde çalışanlarımızla Cephanelik Restorant'ta bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmperial Hastanesi olarak hastalarımıza kaliteli sağlık hizmetini hep ön planda tuttuk. Kuruluşumuzdan bu yana kaliteli sağlık hizmetinden hiç ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. İmperial Hastanesi Trabzon'un gülen yüzü her geçen gün büyüyor. İnşallah daha ileri ki günlerde daha büyük işlere imza atacağız” dedi.

Trabzon Özel Emperial Hastanesi Ortaklarından Mehmet Çelebi İftar Programına katılanları Cephanelik Restorantın kapısında karşılarken ,Masaları tek tek dolaşarak tüm misafirlerle tek tek ilgilendi ,gönüllerini aldı.